Syyykt kjekke nyheter for Bogafjell IL

Bogafjell IL har vokst fra 0 til 1000 medlemmer på rekordtid, og nå tar vi et nytt steg for å løfte klubben til enda større høyder.

Bogafjell IL ønsker alle medlemmer et riktig godt nytt år, og vi starter det nye året med brask og bram.
2018 blir et veldig spennende år for klubben med flere spennende prosjekt i møte.

For det første så har fotball A-laget rykket opp til 4.divisjon. Ingen andre lag i Sandnes bortsett fra Sandnes Ulfs A-lag spiller i høyere divisjon.
Til å lede denne jobben har vår alles gode Rune Stakkeland (Stakki) takket ja til å fortsette å stå ved roret.
I tillegg har vi signert en avtale med Trond Erik Bertselsen (Berti) som spillende assistenttrener.
Berti kjenner vi allerede godtkk både fra Sandnes Ulf, Viking, og ikke minst på vårt egen fotballakademi.

 

Rune Stakkeland
Trond Erik Bertelsen
Dan Strømø

 

Arild Sværen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Styret i Bogafjell IL er veldig fornøyd med denne løsningen, og mener at det er en veldig dyktig duo som nå tar fatt på de viktige oppgavene som kommer fremover.

I tillegg ser vi at juniorspillerne våre veldig gjerne vil bli værende i klubben, og det er vi selvfølgelig veldig takknemmelige for.
Vi skal gjøre det vi kan for å være med og løfte Bogafjell IL til en svært attraktiv klubb i distriktet, og vi håper at vi får alle med oss på reisen.

For å støtte dette arbeidet har vi hentet hjem Dan Strømø fra Madla.
Han har så vidt møtt juniorspillerne våre og luftet litt sine visjoner og tanker om fremtiden, så dette kommer til å bli syyyykt spennende!

I tillegg har vi selvfølgelig også med oss Arild Sværen som daglig leder og leder av fotballakademiet.
For et år dette skal bli!!!!!

Faksimile fra Sandnesposten – Skrevet av Ole Andrè Aarre


Rune Stakkeland har de siste årene vært trener på dugnad, mens flere av hans trenerkolleger får et femsifret beløp for å trene andre bydelsklubber i fjerde- og femtedivisjon. Stakkeland har takket ja til å trene Bogafjell en sesong til etter opprykket til 4. divisjon, fortsatt på dugnad – men får nå med seg tidligere Sandnes Ulf- og Viking-spiller Trond Erik Bertelsen som lønnet assistenttrener. Bertelsen er fra før av engasjert i en 50 prosent stilling i fotballakademiet i idrettslaget.

– Vi har økt stillingen til Trond Erik, men han er ikke 100 prosent ansatt. Han blir nå spillende assistenttrener på A-laget sammen med Rune og skal også være sponsoransvarlig i klubben, opplyser leder i fotballutvalget Ole Petter Sandve.

En del av lønnen til Bertelsen er også at han får dekket trenerkurs av idrettslaget.

Lite frafall

Til neste sesong vil klubben for første gang i historien også lønne en juniortrener, noe som heller ikke er uvanlig andre steder. Dan Strøme fra Madla er hentet inn for å sørge for at klubbens gode juniorer blir tatt godt hånd om.

– Vi har store og veldig gode kull som kommer opp, og det er viktig for klubben å kvalitetssikre det som blir gjort både på juniorlaget og A-laget. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommen kan bli i Bogafjell, også hvis de vil satse, og at de ikke må gå til Viking eller Sandnes Ulf, forklarer Sandve.

Mange klubber opplever et stort frafall når fotballspillere når junioralder. Den utfordringen har de foreløpig ikke på Bogafjell.

– 2001-guttene er ett av suksesslagene våre, både sportslig og sosialt. Juniorgruppen består av rundt 35 spillere. Så har vi 2004-laget som er kretsmestere, de er like mange. Og 2006-kullet er nesten 40 spillere. Det har blitt gjort mye bra arbeid i bunn, og nå er det på tide å følge opp på toppen. Tidligere har A-laget vårt vært drevet på hobby og dugnadsbasis, men når er det dags for at klubben styrer A-laget, sier Sandve.

Flere lovende 2001-gutter er allerede oppe på A-laget som skal spille i 4. divisjon neste sesong. Ingen andre sandneslag, bortsett fra Sandnes Ulfs A-lag, spiller på et høyere nivå.