Eiger-Bogafjell 4-1

Mål Bogafjell: Rolf Helge Kvernbakken

Et skadeskutt Bogafjell-lag tok turen til Eigerøya fredag kveld. Kamp-planen var å prøve å holde tett så lenge som mulig. Det klarte vi i ca 20 min før Eiger scoret sitt første mål. Forøvrig en fantastisk scoring, som kveldens keeper Frode Ree ikke kunne gjøre noe med. Keepertrener Frode måtte steppe inn i mål da Sindre brakk en fing på trening torsdag og Alexander Idsø sliter med ryggen.

Eigers mål nr to kom etter Ca 30 min. Her ble Bogafjell snytt for et klart frispark da venstrevingen rev ned vår høyreback Håvard Klippen før han satte ballen i mål.

Etter pause fortsatte Eiger med samme kjør mot oss. De var veldig flinke til å doble på kantene og skapte mye trøbbel for oss. De scoret både sitt tredje og fjerde før vi kom litt mer inn i kampen.

Vi fikk en redusering etter fint forarbeid av Morten Urdal som uselvisk sentret til en umarkert Rolf Helge som enkelt satte ballen i mål.

Flere nål ble det ikke og kampen ebbet ut med 4-1 til Eiger. God innsats av våre gutter men det holdt ikke mot et bedre Eiger lag.

Neste kamp er hjemme mot Lura på torsdag.