Nytt medlemssystem

Bogafjell IL har gjennom flere år kjørt tjenester fra Spoortz (Tidligere KX – 123 Sport).
Tjenestene som har gått via Spoortz er nettsideplattform samt medlemssystemer inkludert fakturering etc.

Dessverre har det vært en del utfordringer med dette systemet i det siste, og kvaliteten har ikke vært der vi skulle ønske at det var. Spesielt etter at muligheten for Vipps faktura kom ble det en del rot med dobbelfaktureringer og at ting ble uoversiktelig.
Vi har derfor valgt å avslutte samarbeidet med Spoortz.

Som vi har skrevet tidligere så er nettsiden allerede trukket ut fra Spoortz og flyttet over til en plattform som vi kontrollerer selv.

I forhold til medlemssystemer og andre klubbløsninger så er intensjonen at vi skal over til Spond når de lanserer egen klubbløsning i løpet av høsten/vinteren.
Bogafjell IL er med som pilotklubb på dette prosjektet og har vært i en del møter allerede. Derimot kan det være at vi venter til vi ser at Spond leverer et komplett system slik at vi slipper å være med på alle barnesykdommer som måtte oppstå i starten.

Vi har derfor valgt å gå over til en løsning levert av Weborg, hvertfall frem til Spond løsningen er klar. Weborg leverer alt av medlemsregister og betalingsløsninger for kontingenter og andre arrangement (fotballskole etc.)

For medlemmene betyr overgangen ikke så veldig mye, annet enn at fremtidige kontingenter og treningsavgifter vil komme via Weborg istedet for Spoortz.

Weborg sitt system er lagt opp med at hvert enkelt medlem har en profil på “Min Side” hvor man enten kan betale kontingenter etc. eller se historikk på hva som er betalt tidligere.

En stor fordel med Weborg er at man på “Min Side” er satt opp i familier hvor en i hver familie er satt opp som familiens hovedkonto og kan ha full oversikt på samtlige i hustanden.
Hvem som er i familie og hvem som skal ha hovedkonto kan endres selv via Min Side.

Det er i tillegg svært enkelt å betale i Weborg.
Når man logger inn ser man hva som ligger ubetalt og kan hake av på det man ønsker å gjøre opp. Deretter betaler man direkte med bank/kredittkort i en sikker løsning som er levert av DIBS/nets. Man kan også lagre kortet sikkert i løsningen slik at man fremover kun trenger å godta betalingene.

Hvor finner man “Min Side”?
Min Side ligger på www.bogafjellil.no under fanen Medlemsservice

Hva er mitt brukernavn og passord?
Når du går inn på Min Side første gang kan du velge “Glemt brukernavn/passord”
Du legger da inn mailadressen du har fått informasjon fra klubben fra tidligere så vil du motta brukernavn og en lenke hvor du kan sette ditt eget passord.
Etter at du har logget inn kan du også endre brukernavn hvis du ønsker det.

Jeg får ikke noe mail når jeg velger glemt passord
Da ligger du mest sannsynlig registrert med en annen mailadresse i systemene våre.
Forsøk med en annen mailadresse, eller send en e-post til medlemsansvarlig@bogafjellil.no

Hva gjør jeg hvis jeg har ubetalte faktura som er sendt fra det gamle systemet?
Alle ubetalte faktura vil bli flyttet over til Weborg. Det letteste er at man venter med å betale til man får en ny påminnelse fra Weborg.
I en overgangsfase vil vi kjøre begge systemene slik at man kan fange opp om noe er betalt her eller der.

Jeg er trener/lagleder. Hvordan kan jeg sjekke at alle på mitt lag har betalt?
Trenere og lagledere kan etterhvert også logge inn via “Verktøy for lagledere” under “Verktøy”. Der kan man se eget lag og sjekke betalingsstatus som tidligere.

 

Når man bytter systemer vil det alltid bli noe innkjøringsproblemer, så hvis det er noe du lurer på, noe som virker feil eller samme hva det skulle være,- send en e-post til medlemsansvarlig@bogafjellil.no så finner vi ut av det. Du kan også bruke kommentarfeltet nedenfor.