G15 på Sandnes sparebank cup

Bog{CAPTION}afjell håndball G15 har vært på Sandnes sparebank cup denne helgen.
De stilte med to jevne lag som begge spilte mye god håndball gjennom helgen. God jobb av samtlige og en turnering der alle med unntak av keeper kommer på skåringslista.

Begge våre lag åpnet med seier mot Viking før de møtes i en noe tøff,tett og jevn kamp der lag 2 dro i land en knapp seier. Så fulgte solide kamper mot Sola sine to lag før lagene møttes igjen i finalen søndag ettermiddag. Her trakk lag 1 det lengste strået og vant en klar seier og Bogafjell endte på første og andreplass i årets turnering. Vegard Lunde ble kåret til finalens beste spiller!! Alt i alt en kjekk turnering og fin oppladning til sesongstart om et par uker.
mvh Kristian Bogafjell G15

{CAPTION}
{CAPTION}