Bogafjell G14 vant Bauge auto elite cup

Bauge Auto -cup finale: Bremnes – Bogafjell 1 – 1 ( 1 – 4 på straffespark)

Reprise av fjorårets kretsfinale, der Bremnes var veldig ivrig på revansje. Våre gutter virket noe slitne, og Bremnes tok fortjent ledelsen da det var igjen 5 minutter igjen av full tid og kampen virket tapt. Særlig midtforsvaret og keeper skal ha en stor del av æren for at det ikke var flere baklengs.

Bogafjell fikk et hjørnespark da 30 sek gjensto av kampen, alle spillerene, til og med keeper- Magnus, gikk frem for å få den nødvendige skåringen. Og, som man nesten ikke turde håpe på, den perfekte kårneren ble kjempet inn i mål med ren vilje og kampen endte 1 – 1 og straffesparkkonkurranse. Her var vi overlegne, fire treff til Bogafjell og tre redninger / bom på Bremnes. Dermed turneringsseier!!

Mål: Johannes  Mål i straffesparkkonkurransen: Johannes – Andreas – Torger – Mosa.
{CAPTION}