Bli medlem i Bate – Støtt Bogafjell IL

 

 

Nå kan du melde deg inn i Bate, og Bogafjell IL får 200 av de 300 kronene du betaler for innmelding

 

 


 

For hvert nye medlem i Bate, får Bogafjell IL 200 kr av Bate. Nå har du mulighet til å slå to fluer i ett smekk: Meld deg inn og få glede av alle fordelene til BATE, forkjøpsretten og rabatten – OG støtt Bogafjell IL med 200 kroner.

Sånn virker det

Klikk på Kjøp medlemskap i denne lenken. Så snart BATE har mottatt betalingen din, kan du benytte deg av alle fordelene.

Du har også da støttet Bogafjell IL med 200 kroner.

Spar tusenvis av kroner på gode medlemsfordeler

Bruk kortet og spar penger på alt du trenger eller har lyst på. Medlemmer i BATE får gode rabatter og bonus på alt fra joggesko og terrengsykler, til designerstoler og salg av bolig.

Vi har fordeler hos blant annet G-Sport/G-MAX, Bohus, POWER og flere andre. I tillegg får BATE-medlemmer 2 for 1 på Sandnes Ulfs hjemmekamper i 2018-sesongen.

Du gir bort forkjøpsrett på 90 000 boliger

Bate-medlemmer har forkjøpsrett på 12 000 nye og brukte boliger i Rogaland, og over 90 000 boliger i landets største byer gjennom samarbeidet Storbybolig. Det betyr, enkelt forklart, at de kommer foran i køen hvis flere er ute etter samme boligen.

Akkurat hvor langt foran, kommer an på ansienniteten – hvor lenge de har vært medlem. Dermed er gavemedlemskap egentlig smartere jo yngre mottakeren er.

Medlemskapet er gratis frem til fylte 20 år

Jada. Du betaler bare 300 kroner i innmeldingsavgift.

Klikk her for å melde deg inn som BATE-medlem.