Gulljenter – Havdur

I flott vårvær gjestet Gulljentene Stangeland Arena for å møte Havdur. En slitekamp som gikk mye frem og tilbake.

Havdur 2 – Bogafjell 5

Etter noe ustrukturert klyngespill i 1.omgang var vi heldig som kunne gå til pause med 2-1 ledelse.

Vidar forenklet oppskriften til 2.omgang og jentene viste at de behersker pasningsspill på et utmerket måte.

Hovedtrener Vidar oppsummerer det slik:

“Vi hadde store problemer i første omgang. Vi ble presset høyt, og fikk ikke pasningsspillet til å sitte. Havdur var gode. Eneste grunnen til at vi ledet til pause var 2 gode mål og dagens keeper Othilie. Othilie hadde flere fantastiske redninger, særlig i 1. omg. I pausen fikk vi gjort noen justeringer, og fikk bedre kontroll. Pasningsspillet satt bedre og når Havdur sendte alle jentene frem på slutten av kampen åpnet det seg opp gode muligheter som gjorde at vi avgjorde kampen.

Vi møtte et sterkt Havdur lag med mange teknisk gode spillere, men nok en gang viser Gulljentene at de kan når de vil og er best når det gjelder, og når Sunniva klinket inn et bonusmål 20 sekunder før slutt var seieren et faktum.