Trolljeger 2019

10.juni var 9 gulljenter med på Trolljeger Junior i Sandnes, og disse jentene slutter aldri å imponere.

De går igjennom en tøff og vanskelig hinderløype med et mål for øyet og det er å fullføre som et lag.
Vi fikk se jentene i aksjon ved flere hinder, og at det går an å være så sammensveiset som et lag er helt villt. De viste en enorm forståelse og respekt for at alle er forskjellige. Når noen ikke nådde opp til veggen, eller kanskje var litt redd for å få hodet under vann, eller syns det ble tungt og henge etter armene så var det en selvfølge for de å snu, løpe tilbake og hjelpe lagvenninnene sine til å mestre det som tidligere var vanskelig.

Kos dere med bildene og en filmsnutt fra Vidar som også var helt i ekstase når Vidar og Kjelli oppsummerte dagen på telefon 🙂
Så snakkes vi med fulladede batterier på neste trening.