Gulljentene er klar for en ny sesong!!

Gulljentene har jobbet knallhardt gjennom hele vinteren og er akkurat nå på siste kamper i innledende runder i Kviaserien (vinterserie).
Her har vi møtt mange spennende lag som Sandnes Ulf, Frøyland, Forus Gausel mm.

Jentene viser rå styrke og har i samtlige kamper spilt nydelig fotball.
I skrivende stund er det ikke avklart om vi skal til A- eller B-sluttspillet, men det skal hvertfall veldig mye til for at vi ikke er videre, så følg oss gjerne på nettsiden og Instagram de neste dagene, og ikke minst håper vi at vi ser nettopp DEG på kampene i sluttspillet.

Vi har også nettopp fått offentliggjort seriespillet for kommende sesong.
I år møter vi mange gode lag, Lura, Forus Gausel, Ganddal, Hinna, Midtbygden, Tjensvoll og Madla.
Nytt av året er at vi ENDELIG kan begynne å telle mål. Når sant skal sies så har vi nok kanskje uoffisielt gjort det en del år allerede, men fra og med nå i årets sesong så blir mål og resultater registrert hos kretsen og offentliggjort på fotballforbundets nettsider. Det betyr også at det blir registrert tabell. VELDIG SPENNENDE!!! Dere finner både kampene, resultatene og tabellen på nettsidene våre www.gulljenter.com

Staben og spillerstallen er uendret for 2020 sesongen.
Vidar har svært stor tillitt og fortsetter som hovedtrener.
Kjelli fortsetter som adm.dir og er i tillegg hjelpetrener sammen med Frode og Christian.
Spillerstallen teller 13 supre dedikerte jenter som er svært godt sammensveiset både på og utenfor banen. De har vært igjennom en tøff vinter med masse fotball og ganske mye teori, og fremstår nå som enda tøffere, sikrere og smartere fotballspillere. Vi har dyrket vår egen måte å spille fotball på og vært trofast mot den, selv om det kanskje førte til at vi tapte noen kamper i fjor, så ser vi klare resultater på at det at vi har vært trofast mot spillestilen nå gir veldig gode resultater.

Vi gleder oss masse til seriestart og ser frem til at vi skal dele mange nye gode fotballopplevelser, og vi håper at Fanklubben kjenner sin besøkelsestid og fortsetter å støtte opp om laget når vi spiller kamper.