Kick Off 2021 for J2011

Spenningen var til å ta og føle på. På forhånd hadde jentene fått noen drypp fra foreldrene at noe hemmelig skulle skje før trening på onsdag, og i følge flere av foreldrene hadde det ikke manglet på forslag og gjettinger på hva som skulle skje

Jentene ble delt opp i to grupper med beskjed om å møte ved hallen til ulike tidspunkt for å ha kontroll på antall og smittevern. Deretter ble de ropt opp en og ble sammen med foresatte geleidet inn foran garderoben. Når jentene var helt klare så trykket vi på “play” og Champions League hymnen jomet på full guffe gjennom den lukka døra inn til garderoben. Etter et par sekund ble døren åpnet og et blått magisk lys åpnet seg fra garderoben.

Spente og med korte langsomme skritt gikk jentene sammen med foresatte inn i garderoben, og når de rundet hjørnet hang alle de nye flotte Hummeldraktene på rekke og rad sammen med flunk nye coachjakker til hver enkelt spiller. Dette var blitt gjort mulig gjennom Spond cashback og en runde med skrapelodd fra Spond i vinter.
Der fikk de stå og kjenne litt på atmosfæren og stemningen et par minutter helt alene sammen med foresatte.

Etter trening fikk jentene gå raskt innom garderoben og plukke med seg det nye antrekket og ta et raskt lagbilde før jentene gikk strålende fornøyd hjem.

Jentene var tydelig imponert og stolt over drakten, jakken, laget og klubben.