Jenter 2007 og 2008 på Kleppsamling

I et samarbeidsprosjekt mellom jenter 12 og jenter 13 reiste en gruppe veldig spente jenter til Klepp Stadion tirsdags morgen for å kjenne litt på hvordan det er å være toppserielag for en dag.
Klepp hadde svart med å toppe trenerstaben sin og troppet opp med Preben Stangeland, Elisabeth Terland, Hege Hansen og vår egen Tiril Østvold

Dagen ble innledet av Preben som snakket litt om forventningene til dagen. Deretter ble jentene delt opp i grupper og kjørte gjennom første treningsøkt. Masse gode teknikk- og reaksjonsøvelser i strålende vær.

Deretter ble det servert lunsj før turen gikk videre til møterommet.
Der hadde Preben og Klepp spillerne forberedt et veldig godt foredrag om kosthold, søvn, motivasjon og lagmoral. Jentene følgte veldig godt med og stilte gode spørsmål til Klepp panelet underveis.

Etter lunsj og foredrag gikk turen tilbake til kunstgressmatta for mer trening. Nå var det duket for en del spilløvelser før dagen ble avsluttet med flere runder med vanlig spill.

En utrolig kjekk dag på alle måter hvor jentene våre både fikk bli enda bedre kjent med hverandre, samtidig som de fikk bli bedre kjent med våre egne lokale forbilder som vi har i Klepp Elite.