Gulljentene holder seg varme

Som for resten av verden har koronapandemien også rammet Gulljentene.
Sluttspillet i vinterserien i 2020 ble avlyst, turen til Nørhalne som vi hadde gledet oss til ble avlyst, vinterserien 2021 ble avlyst, i tillegg til at treningsaktiviteten i en periode ble satt på vent i påvente av å få en bedre smittesituasjon.

Men nå begynner det heldigvis å bli lysere og lysere i den lange tunellen.

Den aller beste nyheten i 2021 er at vi har fått styrket spillerstallen med hele 7 spillere fra Ganddal. Gjennom høsten og vinteren har vi hatt veldig gode samtaler med gjengen og støtteapparatet på Ganddal og vi ser at vi har akkurat de samme gode verdiene, så når vi da slo sammen gjengen til ett lag så ble overgangen veldig bra.

Vi er enormt glad, takknemlig og stolt over at Ganddalsjentene har tillit til oss og at de valgte å satse videre med Bogafjell. Vi ser at flere lag og klubber samarbeider på tvers, noe som er nødvendig for å skape gode solide fotballag på kvinnesiden spesielt når vi fra i år av skal spille 11er.
MASSE VELKOMMEN TIL BOGAFJELL!!

Serieoppkjøringen er i gang for fullt og kampoppsettet er allerede klart. Siden vi nå har en god og solid stall så har vi valgt å melde opp to lag til seriespill i år hvor det ene laget skal spille 11er og det andre spiller 7er. Dette for at alle skal få brukt mest mulig tid på banen og minst mulig tid på innbytterbenken. Alle jentene kommer til å spille for begge lag i en rulleringsordning.

Nå gjenstår det bare et par treninger til, og kanskje et par treningskamper så er vi klare til kamp. Kampoppsettet ligger oppdatert på nettsiden.


Gulljentene 2021 kommer til å sette dype spor i fotballhistorien.