Kickoff 2021

Endelig kunne vi lansere den nye 2021 drakten fra Hummel sammen med flunk nye lagjakker med Gulljenter logo. Tusen hjertlig takk til Kvaleberg Kulde & Elektro AS som var med og sponset jakkene og stort takk til Stina som klarte å dra sponsoren i havn.

Jentene har jobbet knallhardt gjennom vintersesongen og trosset både is, snø, regn og vind og møtt opp topp motivert gjennom hele vinteren. I tillegg har det selvfølgelig vært krevende å forstå hvilke koronaregler som gjelder til enhver tid.

Akkurat nå legger også korona en demper både på seriestart og kamper utenfor egen kommune.

Men en ting er sikkert. Gulljentene er så klar som det er mulig å bli, og etter å ha kjempet oss gjennom denne vinteren med alt det har innebæret så kan vi love at den kampviljen og pågangsmotet Gulljentene kommer til å vise på banen i år blir av de svært sjeldne.