J2007 vant finalen (B) i Kviaserien

Med 60-70 tilskuere på tribunen var det til slutt Bogafjell J2007 som stod med flest mål i B finalen i årets Kviaserie/vinterserie

Det var duket for en thriller uten sidestykke da Frøyland og Bogafjell møttes til superfinale (B) i årets Kviaserie.
Frøyland hadde akkurat slått ut Midtbygden hele 6-1 og spenningen i Bogafjelljentene var til å ta og føle på. Noen var nesten kvalm av spenning.

Etter 16 minutt klarte Bogafjell å vippe den første ballen i nettet, og etter masse godt spill frem og tilbake økte vi ledelsen i det 40. minutt og det var lett å høre lettelsen i publikum når kampen startet vår vei og vi gikk 2-0 til pause.

Etter pausen var Frøyland veldig sugne på redusering og vår eminiente keeper Eleah fikk mange gode skudd å utfordre seg på. Etter 27 minutt i andre omgang kom imidlertid en fortjent redusering og spenningen var tilbake i kampen.

Derimot skulle det ikke gå mer enn 2 minutter før Bogafjell økte ledelsen igjen til 3-1.

Det skulle vise seg å være en sånn kamp hvor publikum virkelig skulle få valuta for pengene, og med 10 minutter igjen av kampen kom en ny redusering fra Frøyland. Stillingen var 3-2 og det var kun 10 minutt igjen av kampen.

De siste minuttene av kampen var det så elektrisk stemning på Loen på Nærbø at det var rett før lyskasterne begynte å blinke av seg selv. Ballen gikk frem og tilbake, det ble skutt mot mål, men begge keeprene holdt hodet iskaldt og når dommeren blåste av kampen etter det som føltes som 5 minutter på overtid, men som i etterkant viste seg å være 42 sekund, så lot ikke jubelen vente på seg og jentene våre satte i et brøl som viste samme verdi på richters skala som jordskjelvet forrige uke.

En velfortjent 1.plass og en ny stor og flott pokal til samlingen til Bogafjell IL