Bogafjell – Sandved 3-1 (1-0)

Herlig seier for Bogafjell a-lag i kveld. I en tett og underholdende kamp med mange tøffe dueller var det Bogafjell som til slutt gikk av med seieren.

Sandved gikk ut i ett hundre i starten av kampen , men etter hvert tok Bogafjell mer over. 1-0 av Knut Roald Bøe på en korner i det 41min ga Bogafjell 1-0 til pause.
Etter hvilen kom nok en gang Sandved ut i et høyt tempo og fikk utligning etter en korner rett etter pausen. De trykket på og var nær en skåring rett etter. Deretter tok igjen Bogafjell mer over og vartet opp med mye fint spill. 7 min før slutt får Mosa Sultan drømmetreff på en retur og smeller ballen I mål fra 20m.
Sandved prøver å komme tilbake men på overtid kontrer Bogafjell og Jonas Duff raser oppover venstrekanten med retning mål, sentrert flott videre til Jonas V Hansen som chipper ballen flott over keeper og inn i mål 3min på overtid. Vel fortjent seier til Bogafjell på en dag der alle spillerne leverer en bra kamp .
Bogafjell ligger nå på 3.plass to poeng bak Sandved på 1. og Havdur på 2. og er med i toppen av serien. Neste kamp er mot Havdur borte 2.6.