To pokaler til J14 i Nørhalne Cup

Bogafjell ILs 2008-jenter deltok onsdag til søndag på Nørhalne Cup i Danmark. En livlig busstur med avgang «Midt Om Natten» (ref. Kim Larsen) hindret ikke jentene i å levere sterke prestasjoner på banen.

Med 28 spillere fordelt på to jevnbyrdige lag var hovedmålet lagbygging og uforglemmelige fellesopplevelser. Fårup Sommerland, Champions League-finale, pizzakveld, Bilka og rause porsjoner «lått og løye» sørget for herlig stemning fem dager til ende. Og tar man med at klubbens 2008-gutter bodde på samme skole, så var alle suksesskriteriene på plass.

Etter svært solide resultater i innledende gruppespill torsdag og fredag med en samlet målforskjell på 35-5, var det lørdag morgen duket for et spesielt internoppgjør i semifinalen. Her ble det bekreftet at trenerteamet hadde truffet godt med laginndelingen, men etter en knapp 2-1-seier kunne likevel Bogafjell 1 gå inn i finalen på bekostning av Bogafjell 2. I finalen måtte jentene gi tapt 0-1 til tross for heroisk innsats mot et toppet og imponerende dyktig Lerums IS fra Sverige. Tårene ble raskt til gledestårer da venninnene fra Bogafjell 2 kom stormende fra nabobanen etter å ha beseiret IK Gimletroll i bronsefinalen.

Dermed kunne 28 spillere, fire trenere og imponerende mange familiemedlemmer sette kursen hjemover med to pokaler og baggen stappfull av gode opplevelser.

Trenere:
Kjetil Thu, Ståle Rostøl, Lasse Dørheim og Eirik Falk.

Spillere:
Ane Tøge, Elina Keretsman, Eline Stakkeland, Embla Robertsen Eskerud, Grethe Eltervåg, Ingrid Bråten Thu, Julia Tønnessen Thulin, Kaja Reber Askedal, Lea Sofie Hellesund Strømø, Lisa Sandanger, Live Kristine Landsvik, Martine Haukland Rostøl, Martine Nordbø Lomeland, Melinda Saiti, Nora Berland, Othelie Haraland, Pia Dørheim, Pia Sandvik Aadnøy, Rona Gashi, Sanna Wittenberg Nordbø, Selma Fjelde, Stella Pedersen, Sunniva Hjertvik, Thea Falk, Tiril Halvorsen, Ulva Hansen Egeland, Veronika Sirevaag Pettersen og Zuzanna Komar.