Seriekamp 5.div 10.06 kl.18 : Bogafjell –  Austrått 

Seriekamp 5.div 10.06 kl.18 : Bogafjell –  Austrått

Etter en sterk borteseier mot  Havdur (0-3) i forrige runde møter nå Bogafjell Austrått til kamp på Bogafjellbanen.  Borte på Tjelta gress satte Bogafjell ut i et høyt tempo og jaget ballen høyt på banen. Mosa Sultani og Jens Espeland jaget en ball mot keeper. Mosa kom seg mellom ballen og keeper og  fikk lagt bak til Jens som satte den i mål i det 19.min.

Etter dette kom Havdur mer med og presset for utligning. Det ble spilt gjennom på deres kjappe spiss flere ganger men Andreas Smalås i Bogafjellmålet stod som en vegg og ingenting gikk forbi. Kampen bølget frem og tilbake ut omgangen.

Andre omgang startet som første sluttet men ti minutter ut i omgangen finter Andrea Eikeskog seg fint inn i 16 meteren før han legger inn. Ballen stoppes av hånden på en Havdurspiller og dommeren blåser straffe. Straffen settes av Johannes Knutsen Vik.  Kun fem minutter senere skjærer Jens Espeland inn i 16 meteren og felles. Nytt straffe og nytt mål av Johannes. 0-3 holder helt inn .

Etter nok en sterk seier mot serieleder krøp Bogafjell (16p) opp på andre plass på tabellen to poeng bak Havdur (18p) med en kamp mindre spilt. Denne plassen holdt et døgn etter at Sandved vant dagen etter og overtok førsteplassen med 18p. Trener Arnt Ove Ivesdal godt fornøyd etter kampen. Tett og jevnt i toppen og Bogafjell henger godt med.

Møt opp på fredagens kamp mot Austrått og hei Bogafjell fram til ny seier og kanskje tabelltopp? Åpen kiosk.