Seriekamp 5.div : Bogafjell vs Havørn

Ny hjemmekamp for alaget på fredag kl 18. Da er det Havørn som kommer på besøk.
Kan Bogafjell ta sin sjette seier på rad? Sist fredag ble naboklubb Austrått slått 2-0 i en kamp der Bogafjell styrte det meste av spillet. 1-0 kom etter 32 min da Johannes Knutsen Vik langet av et hardt skudd via ryggen til Jonas Duff Gausdal. 2-0 kom 8 min senere etter et fremspill bakfra til Jonas Vik Hansen som elegant vendte om og spilte den gjennom til Jonas Duff Gausdal som enkelt satte den forbi keeper. Austrått var frempå et par ganger og Bogafjell hadde en redning på streken. Likevel styrte Bogafjell det meste og kunne fort ha vunnet med flere mål.
Skal Bogafjell henge med videre i toppen er kun tre poeng mot bunnlaget Havørn (står uten poeng til nå) godt nok på fredag.  Møt opp og hei Bogafjell fram til seier. Åpen kiosk.
Sendt fra min Galaxy