Nå er vi igang

Etter at ekstraordinært årsmøte stemte for forslaget om å bytte ut banedekket på nedre bane har ting gått utrolig fort.

Idag 18.juni begynte vi å skjære opp den gamle matten og denne vil bli fjernet i løpet av helgen.
Deretter skal Risa inn og måle inn banen og dobbelsjekke litt rundt bl.a drenering og valse over en del. I tillegg skal de gjøre klart til å bygge 3 permanente 3er binger ved siden av banen. (mot ungdomsskolen)

Dersom alt går etter planen begynner vi å rulle ut nytt gress allerede neste helg.
Dette blir et enormt løft for Bogafjell IL. Aller viktigst er at vi løfter banekvaliteten mange hakk. Det blir lagt pad under gressmatten som er en støtdempende matte som vi ikke har hatt tidligere på nedre bane. Da blir det bedre å spille på, og vi får mindre vonde knær og hæler. Kvalitetsløftet gjør også at banen er aktuell for flere lag som også gjør at vi får bedre treningskapasitet totalt på anlegget. Når vi i tillegg også etter all sannsynlighet får byttet lysmastene neste år så blir det skambra!!

Arbeidet med nedre bane utføres av Risa, Sport Surface, ansatte i Bogafjell IL og ikke minst en god dugnadsgjeng som står klare til å få dette opp og gå.