Seriekamp 5.div herrer: Bogafjell mot Ganddal

På fredag 24.6 kl 18.00 er det duket for nok en toppkamp i 5. divisjon herrer. Da kommer Ganddal  på besøk.

Etter en solid 9-0 seier over Havørn er det duket for ny hjemmekamp nå på fredag. Bogafjell kjørte over Havørn i to omganger med hele fire mål av Johannes Knutsen Vik samt mål av Andreas Eikeskog, Tore Bjerk, Knut Roald Bøe, Jens Espeland og Jonas Duff Gausdal. Her kunne Bogafjell har vunnet mer og hadde flere store sjanser og skudd på mål gjennom kampen. Målforskjellen kan bli viktig da det er tett i toppen. Kampen nå på fredag blir nok betraktelig tøffere. Ganddal (21p) kommer til Bogafjell etter sju strake seire og ligger kun ett poeng bak Bogafjell (22p) på tabellen. Foran ligger Sandved (25p) på topp og Bogafjell vil med seier komme opp på samme poengsum. Runden etter møtes Ganddal og Sandved , mens Bogfjell skal til Ålgård hvor de møter Gjesdal i siste kamp før ferien. 

Med andre ord – Her blir det tett i teten – Møt opp og Hei Bogafjell fram til seier. For dere som er bortreist: kampen streames på Aftenbladet.no . Åpen kiosk.