Månedens ildsjeler oktober

Damene som dresser opp alle fotballspillerne

Månedens ildsjel:
Drakter. Fotballer. Keeperhansker. Vester. Kjegler. Medisinskrin. Ballnett. Alt sammen har Ragnhild og Ingvild full kontroll på.

IMG_7053.JPG

Det har ikke skjedd før at Arild Sværen har måttet overtale noen til å bli kåret til månedens ildsjel. Men denne gang ble det slik. Da daglig leder stakk innom den månedlige draktbyttedagen i kjelleren på Bogafjellhallen, for å dele ut to gavekort som synlige bevis på at Ragnhild Brueland og Ingvild Ødegård er måndenes ildsjeler i oktober, ble han møtt med lynrask revers, fektende armer og kontante avslag.

– Dette er flaut. Tenk på alle trenerne i klubben som gjør mye for klubben hver eneste dag – de gjør mye mer enn oss, sier Ingvild Ødegård.

Flaut er det ikke. Tvert om. Det er fullt fortjent. Bogafjell idrettslag er helt avhengige av trenere og lagledere som følger opp medlemmene våre flere dager i uken, hver eneste uken. Vi er glade for hver eneste av dem, og setter stor pris på den store innsatsen de legger ned. 

Samtidig behøver idrettslaget også noen ildsjeler som løfter blikket litt fra eget lag, og klarer å se hele idrettslaget. Det gjør Ragnhild og Ingvild. I en årrekke har de vært materialforvaltere for hele fotballavdelingen. Første tirsdag hver måned dukker de opp i Bogafjellhallen med nye drakter til alle klubbens medlemmer. 

Men resten av året server de trenere og lagledere med alt som er nødvendig av utstyr for å kunne gi et godt fotballtilbud. Det er ikke få trenere som har svingt innom Stokkelandlia, der de to naboene bor, for å plukke opp noe utstyr til neste trening. Den gode servicen og den positive tonen er noe alle laglederne våre setter stor pris på.

I tillegg er de våre kontaktpersoner inn mot utstyrsleverandørene våre Hummel og InterSport.

–      Ingvild og Ragnhild gjør en veldig god jobb som materialforvaltere for fotballavdelingen. De er positive, og står på overfor Intersport og Hummel for å få varene så fort som mulig, og den jobben har blitt vanskeligere med pandemien som har sørget for utfordringer med leveringer, sier daglig leder Arild Sværen.

Han er helt uenig med månedens to ildsjeler i deres påstand om at de ikke er verdige vinnere.

– Dette er en jobb de har gjort for klubben i veldig mange år, og ikke kun for det laget der deres barn er med. Akkurat det er den viktigste grunnen til at de får utmerkelsen for oktober, sier Sværen.

Alle trenere og lagledere i klubben har også vært i kontakt med Ingvild i forbindelse med politiattest. Der gjør hun en veldig viktig jobb for idrettslaget. En jobb ikke så mange legger merke til, men som er helt avgjørende for at vi kan tilby ungene våre trygge rammer i trening og kamp.

Til slutt fikk Arild heldigvis overtalt dem. Månedens ildsjeler for oktober er, fullt fortjent, Ingvild Ødegård og Ragnhild Brueland.

IMG_7064.JPG