G16 vant OBOS finale

Etter en ganske dramatisk semifinale som vi til slutt klarte å tippe vår vei, var dagen kommet for finale i Randaberg arena. Mange av guttene var tydelig nervøse før kampen, og spillet bar preg av det.

I starten klarte vi ikke helt å sette presset der Hans (vår kjære hovedtrener) ønsket. Litt uvant for oss trenere, fordi g16 er en gjeng som har stor tillit til beskjedene de får og er lojale mot planene. Men utover i første omgang begynte flyten å komme, og da vi etter 21 fikk straffe som Marius iskaldt dundret i mål, var det mange skuldre som senket seg litt.

Seks minutter senere var vi uheldige og fikk et selvmål, men heldigvis er dette et lag med god omsorg for hverandre, så de tar vare på hverandre og bretter opp ermene og jobber videre. Ingen skal føle seg som syndebukker her!

I pausen snakket guttene selv om at de slet med å få presspillet til å sitte som det pleier å gjøre, og var enige i at avstanden mellom lagdelene våre var for store. Så de ville ha fokus på dette i andre omgang. Andre omgang startet med gult kort, og dermed 5 min. ut, for keeperen til Viking. Og nervene var litt tilbake hos Bogafjell da vi var i overtall. Vi hadde flere muligheter foran mål, men det ville seg ikke helt for oss. Vi hadde spillet store deler av kampen, og Viking var tydelig slitne av å løpe etter ball utover i andre omgang.

Men vi måtte helt til det 78.minuttet før Marius igjen fikk satt ballen i mål!

Tusen takk gutter for at dere sørget for at det ikke ble ekstra omganger osv! Det hadde ikke trenerhjertene tålt! Dette ble i haugen på nok av spenning! Så da avslutter g16 en fantastisk sesong som både seriemestere og Obosvinnere