Ståle nominert til honorært lederstipend

Godgutten Ståle Rostøl er nominert til honorært lederstipend i forbindelse med kretstinget i NFF Rogaland 17-18.februar.

I nominasjonen står det:

“Ståle er den perfekte ildsjel. Han tilhører den typen frivillige som gjør en jobb for hele idrettslaget, og ikke kun de lagene hans egne unger tilhører, og det er gull verdt for Bogafjell. Han er med på dugnad, og stiller alltid opp når klubben trenger hjelp til noe. Han er tømmermann av yrke, og Bogafjell’s mest handy mann. Når han ikke selv er på feltet og trener gutter og jenter, han han alltid hendene fulle med praktisk arbeid. Han kan fikse hva som helst, når som helst og hvor som helst. Ståle skal ha en stor del av æren for at Bogafjell fremdeles har ball-binger som fungerer, han henger opp reklameskilt, fikser ballfangernett. Ståle stiller også alltid opp, og er positiv og initiativrik, på kurs, trenerforum og møteplasser i regi av både Bogafjell IL og NFF Rogaland.”

Lykke til Ståle, og igjen. Tusen takk for all den innsatsen du legger ned for alle innbyggere i Bogafjell bydel. Bogafjell hadde ALDRI vært det samme uten deg

Les mer om nominasjonen og de andre kandidatene på NFFs side

https://www.fotball.no/kretser/rogaland/om-kretsen/kretstinget-18.-19.-februar/her-er-de-nominerte-til-honorart-lederstipend/?fbclid=IwAR2zHlVyiYQFYp2F16iVl6ftalkSZEGpm4TQp964shgToZALdrTxVi1EoyQ