Nora Berland til Klepp

Hele Bogafjell IL – og 2008-gjengen spesielt – gratulerer fantastiske Nora med overgang til Klepp Elite!

Nora har alltid vært meget treningsvillig, hardtarbeidende og talentfull, og det var tidlig klart at hun kunne nå langt på fotballbanen. Vi har hatt gleden av å trene og spille med Nora helt siden oppstarten for snart ti år siden. Det har vært en enestående reise. Blant mange solide sportslige oppturer er det nok fjorårets kretsmesterskap som henger aller høyest. Nå er det med stor stolthet vi ønsker henne lykke til videre i karrieren.

Nora, du vil bli sterkt savnet både på og utenfor banen. Det blide, lune og smittende humøret ditt, det herlige engasjementet og de elleville fotballferdighetene vil ta deg langt både på fotballbanen og ellers i livet. Heldigvis er du ikke langt unna, og vi håper fremdeles å se deg ofte rundt fotballbanen hjemme på Bogafjell. Så gleder hele 2008-gjengen seg til å ta turen til Klepp for å heie deg fram mot nye raid, smarte løp, geniale pasninger, knallharde skudd, deilige finter og nye mål og scoringer. 

Lykke til videre i den kule grønne traktordrakta, Nora! Og husk at den hvite og svarte drakta alltid er nærmest hjertet.