Hjerte for Sandnes

Akkurat nå samles ca 200 barn mellom 7 og 13 år seg på fotballbanen i forbindelse med høstens fotballskole. Dette har blitt en solid tradisjon i Bogafjell IL, og tilbakemeldingene hver gang er at dette er utrolig kjekt, både faglig og ikke minst sosialt.

En ting som også er tradisjon er treningstrøyene som følger med fotballskolepakken. Dette har nærmest blitt et samleobjekt, og vi ser at de blir brukt om igjen og om igjen både på trening, skole og på fritiden.
Nettopp dette at de blir flittig brukt og vist frem, har også gjort at det har vært ganske enkelt å få med seg gode sponsorer til å pryde fremsiden av skjortene. I år har vi valgt å gjøre det litt annerledes.

Det er krig i Europa, rentene stiger, utgiftene stiger, og det er generelt en del usikkerhet i verden.
Vi vet at dette preger mange, ikke minst i vårt nærmiljø.

“Hjerte for Sandnes” er en lokal organisasjon som hjelper mange av de i Sandnes som har det tøft og vanskelig, alt i fra livsnødvendig hjelp som utdeling av mat og klær til sosiale arenaer hvor mennesker fra ulike kulturer kan møtes og bygge nettverk.

Bogafjell IL er utrolig stolt av at slike frivillige organisasjoner finnes og ønsker derfor å vise sin støtte ved å la logoen til Hjerte for Sandnes pryde årets fotballskole-skjorter.

I tillegg har vi opprettet en egen Vipps til støtte for Hjerte for Sandnes som vi oppfordrer alle som kan til å støtte.

VIPPS #808145

Vi ønsker også å minne om vårt eget HÅND-I-HÅND Fond.
Her kan alle våre medlemmer som har utfordringer med økonomi eller annet søke om støtte til alt fra medlemskontingent, treningsavgift, fotballskole, turneringer, utstyr eller hva det skulle være.
Les mer om HÅND-I-HÅND Fondet her