Enjoybøkene er på vei

Like sikkert som at det finnes ulike meninger på hvilken rekkefølge man skal ta de ulike ingrediensene oppi tacoen på så vet vi at det også finnes minst like mange delte meninger om dugnad, og da kanskje spesielt rundt Enjoybøkene som Bogafjell har kjørt de siste årene.

Noen synes at det er helt enestående, mens andre synes at at dette er like gøy som restskatt.

Bogafjell IL er nå i sitt siste år med avtalen med Enjoy, og vi tar veldig gjerne imot konstruktive tilbakemeldinger både rundt Enjoy og på eventuelt andre gode alternativ som vi kan se på fremover.

Enn så lenge er Enjoy en utrolig viktig inntektskilde for klubben, og også en viktig bidragsyter til at vi kan holde lav medlemskontingent og treningsavgift. Noen ville nok bare betalt seg ut av hele dugnaden, men det er ikke for alle, og i Bogafjell IL liker vi å gå HÅND-I-HÅND MOT NYE MÅL, og for de som ikke har prøvd, så er det utrolig vanskelig å gå hånd i hånd når man går forskjellige retninger.

Så kort oppsummert – vi gjennomfører et år til med Enjoybøkene, så tar vi en god evaluering på hvordan vi tenker fremover, enten om det blir Enjoy, bambussokker, lodd eller noe i kombinasjon. Innspill kan gjerne sendes til post@bogafjellil.no

Gjennomføringen i år vil bli som i fjor. Vi regner 2 bøker pr medlem.
For barn nr. 2 regner vi 1 bok, så maksimalt 3 bøker pr. husstand.
Vi sender melding til laglederne når det er på tide å hente bøkene, så administrerer de innbetalinger samlet pr.lag