Adventskalender

I år vil vi presentere en slags julekalender som trekker frem gode sponsorer og samarbeidspartnere.
Uten dem hadde det vært vanskelig å drive klubben slik vi gjør, og vi setter umåtelig stor pris på hver eneste en..

24. desember – Den Gule Banken

Foto: Den Gule Banken

På selve julaften skjuler seg vår største hovedsponsor de siste 10 årene, Den Gule Banken.

Helt siden 1875 har Sandnes Sparebank vært en selvstendig bank med en sterk posisjon i regionen vår. I dag har vi rundt 42.000 privatkunder og 5000 bedriftskunder.

Da samlet det seg en liten flokk voksne mennesker utenfor skolehuset i sentrum av Sandnes. Skoledagen var for lengst over, og elevene hadde tatt helg og forsvunnet hvert til sitt. Det var imidlertid verken norsk grammatikk, bibelhistorie eller romerske keisere skolebestyrer Kristoffer Matias Sørensen hadde i tankene da han kom gående bortover gaten med nøklene til skolehuset i hånden. Under armen bar han en protokoll og noen løse papirer. De ventende menneskene nikket til ham og ventet til han hadde fått låst opp hoveddøren før de i samlet flokk steg inn i den ti år gamle trebygningen.

Blant de frammøtte var det én kvinne og mellom 60 og 70 menn. Mest kjent fra både næringsliv og lokalpolitikk var Gabriel Sandved. Det føltes derfor naturlig at det var han som tok ordet og ønsket de frammøte velkommen til konstituerende møte for en egen sparebank for Sandnes. I løpet av noen timer denne lørdags ettermiddagen i 1875 fikk dermed byen sin egen bank.

I dag er Sandnes Sparebank fremdeles en selvstendig sparebank. Hovedkontor med filial i Sandnes sentrum og filialer i Stavanger sentrum og Oslo. Banken har om lag 42.000 privatkunder, 5.000 næringslivskunder, og ble notert på Oslo Børs i 1995. Banken ble i oktober 2015 med i Eika Alliansen.

https://www.dengulebanken.no/

23. desember – Ørland Transport

Foto: Ørland Transport

På lille julaften finner vi en av hovedsponsorene våre, Ørland Transport. De har vært med i 3 år som sponsor på ryggen på draktene. Skilt i hallen og på øvre bane. Har vært med som sponsor på fotballskolen vår.

Ørland Transport har hovedkontor i moderne lokaler på Foss-Eikeland i Sandnes. Her har vi verksted, lagerplass og et stort område til bilpark, utstyr og terminal.

Vi har og en egen avdeling på Åsane i Bergen med terminal og kontorlokaler.

Bilparken vår er på over 120 forskjellige biler og traller som kan ta alle typer transportoppdrag. De fleste av våre biler er godkjent for ADR (farlig gods).

Våre sjåfører har gjennomført internkontroll kurs med gjennomgang av bl.a. arbeidsmiljøloven, vegtrafikkloven og forskrift av krav til kjøretøy. Alle har egen tilpasset sjåfør håndbok, vedrørende sjekklister, prioriteringslister og handlingsplaner for helse, miljø og sikkerhet.

Vi har stort fokus på miljøet. Ved å ha nytt utstyr, gode serviceavtaler og oppfølging, øker vi ikke bare oppetiden på våre kjøretøy, men vi reduserer også Co2 utslippet ytterligere. Optimal kjøring og økonomisk kjøring har vi veldig høyt fokus på.

https://www.orlandtransport.no/

22. desember – Viking of Norway

Foto: Viking of Norway

Vi nærmer oss jul, og bak luke 22 finner vi Viking of Norway, en av våre trofaste sponsorer som fornyet kontrakten i år samtidig som de var sponsor for vårens fotballskole. Skilt på øvre bane.

Viking of Norway ble stiftet av Ivar A. Ullebust 19. oktober 2005. Selskapet er i dag mest kjent under merkevaren Viking Garn. Ivar har lang erfaring innen garnproduksjon. Siden 1972 og frem til i dag, har han vært en av de ledende skikkelsene i tekoindustrien, og var i en årrekke Daglig Leder på Gjestal Spinneri. Hans spisskompetanse innen ullfremstilling/produksjon er unik og anerkjent både nasjonalt og utover landegrensene i tekobransjen.

Viking of Norway AS har nesten siden starten, vært lokal samarbeidspartner for Team Ingebrigtsen. Vi er stolte over å samarbeide med så flotte ambassadører og profiler. I tillegg til brødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen, har vi også med oss den talentfulle friidrettsutøveren Amalie Iuel og influenser Elisabeth Asserson med på laget. Dette dreamteamet viser frem plaggene til vår nye kolleksjon. En kolleksjon som er funksjonelle til alle årstider og aktiviteter.

https://www.vikingofnorway.no/

21. desember – SWP

Foto: SWP

En av våre trofaste sponsorer som fornyet avtalen med 3 nye år i vår. Skilt i hallen.

Seal Weld Pro er en handels- og produksjonsbedrift som betjener offshoreindustrien og annen industri med sveiseprodukter, gassprodukter, pakninger og industriprodukter. Den kompetanse og bransjeerfaring våre ansatte har, har gjort at firmaet er et av de ledende på salg innen sveiseutstyr, pakninger og slitasjebekyttende produkt.

https://www.swp.no/

20.desember – Rema 1000

Foto: Rema 1000

Har vært med en del år nå og en av de sponsorene vi har mest med å gjøre da vi gjør mye av matinnkjøpene våre der. De har vært med som sponsor på flere av fotballskolene våre.

Her finner du matvarer til bare lave priser. Dagligvarebutikken ligger i Sandnes kommune. Velkommen til en hyggelig dagligvarehandel.

REMA 1000 er lavpriskjeden hvor sluttsummen på kassalappen teller. En av nordmenns mest kjente merkevarer, og hver dag jobber butikkmedarbeidere og Kjøpmenn for å gi deg varer av høy kvalitet til lavest mulig pris. REMA 1000 eies av Reitan Retail.

Les mer her

19.desember – Novaform

Foto: Novaform

Novaform har økte sponsorstøtten når de fornyet kontrakten i fjor og har nå skilt både i hallen og på øvre bane. Også en partner som har vært med en del år.

Novaform tilbyr allsidig prosjektadministrasjon for bygg- og anleggsbransjen. Vi tar hånd om hele prosjektet, fra planlegging av første spadestikk, til siste hånd på verket er lagt.

Med bred kompetanse og lang erfaring med kunder innen både privat og offentlig næring, evner vi å tilpasse oss de forutsetninger som følger hvert enkelt prosjekt. Vi holder tråden, sørger for effektiv utførelse og god kommunikasjon. På den måten skaper vi også merverdi for deg som oppdragsgiver. Med et bredt utvalg byggherretjenester, bidrar Novaform til å realisere de gode ideene. Vi kan bidra med alt fra byggesøknader, kontrakter, SHA-planer, innkjøp og byggeregnskap, til fremdriftsplaner og annen prosjekt og byggeledelse.

Novaform tilbyr også personell innen prosjektutvikling og prosjekteringsledelse.

www.novaform.no

18.desember – Norspray

Foto: Norspray

En av våre trofaste sponsorer som fornyet avtalen med 3 nye år i vår. Skilt på øvre bane.

Norspray startet opp i 1995 – først under annet navn og som ren verktøyleverandør for merkenavnet Bosch – senere som spesialleverandør av sprøyteutstyr og profesjonell leverandør av overflateutstyr og rekvisita. Selskapet har hatt en jevn og god vekst de siste årene.

Oppkjøp av Bergen Korrosjon og Ibix Norge gav oss større portefølje og tilstedeværelse i flere deler av landet. Ved fusjon med Beijer AS Drammen i 2018 ble vi styrket ytterligere og fikk et enda bredere sortiment.

Vi leverer alt du trenger
Norspray tilbyr nå alle produkter og løsninger som kreves innen overflatebehandling, støperi og stål- og smelteverk. Alt fra store produksjonsanlegg til reservedeler og verneutstyr. Vi tilbyr også lagerhold for kunder, moderne logistikk- og innkjøpsløsninger med netthandel og egenutviklet applikasjon.

Vi holder oss oppdatert og velger kun de beste leverandørene og produktene som tilbys i markedet. Hos oss får du også rådgivning, opplæring og service på alt vi leverer, gjerne i samarbeid med våre leverandører.

www.norspray.no

17. desember – Norsk Fiberoptikk

Foto: Norsk Fiberoptikk

Norsk Fiberoptikk er en av de sponsorene som har vært med oss lengst og er nå inne på 10. året.

Norsk Fiberoptikk har som visjon å være ledende i Norge på kompetanse og utførelse innen fiberoptiske løsninger. Vi leverer alt innen fiberoptiske løsninger og infrastruktur. Vi var blant de første i landet til å virkelig satse på fiberoptikk da vi startet opp i 2001, og dette har gitt oss uvurderlig kompetanse og erfaring på området.

https://norskfiberoptikk.no/

16. desember – Naboen

Foto: Naboen

Har nettopp fornyet sponsoravtalen sin med 3 nye år som vi setter stor pris på. Ble med i 2021. Vi får låne utstyr for et fastsatt beløp hvert år og spesielt de to siste årene med arbeid med nedre bane har vi hatt stor nytte av denne avtalen.

https://www.naboen.no/

15. desember – Mudo Gym

Bilde: Mudo Gym

Idag møter vi Mudo Gym som også har en veldig god medlemsfordel til alle medlemmene våre
Mudo er et treningssenter for hele familien hvor barn helt ned til 5 års alder kan trene i deres spesialiserte gruppetimer (Mudo Tiger og Kickboksing JR). Her skiller Mudo seg ut sammenlignet med andre aktører og deres kampsport inspirerte timer for barn og junior er et veldig godt supplement til ballidrett. Dette spesielt med tanke på skadeforebygging og allsidighet som man kan dra nytte av i idretten sin.

Les mer her

14. desember – Kraft Finans

Foto: Kraft Finans

I Kraft Finans skaper vi langsiktige verdier for våre kunder. Gjennom en helhetlig rådgivningstjeneste innen formuesforvaltning kan vi tilby et stort utvalg av eksterne produkter og egen forvaltning. Som selvstendig aktør kan vi velge de leverandørene vi tror på – enten det er egen forvaltning eller eksterne produkter. Sammen skreddersyr vi en portefølje tilpasset den enkelte kunde sine mål og preferanser. I henhold til gjeldende lovgivning driver likevel Kraft Finans en leverandøravhengig virksomhet. Dette gjelder samtlige produkter og tjenester. Kraft Finans har kontorer i Oslo, Tromsø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Sandnes og Stavanger.

www.kraftfinans.no

13. desember – Klinikk ProAktiv

Foto: Klinikk ProAktiv

Klinikk ProAktiv har vært med 2 år nå og er en samarbeidspartner der våre medlemmer får rabatt ved behandling og der de tilbyr en gruppetime i uken til de som trenger opptrening etter skade. De tilbyr også en medlemsfordel hvor medlemmer får rabatt på treningssenteret og rabatt på behandlinger.

Klinikk proAktiv har høy faglig kompetanse innen blant annet målrettet rehabilitering og behandling av idrettsskader, og vi har et bredt spekter av behandlingstilbud. Her kan du få både privat og offentlig behandling.

Ønsker du å unngå lang ventetid og vil komme raskt i gang, anbefaler vi time hos vår Osteopat, Kiropraktor eller private Fysioterapeut.

https://bogafjellil.no/proaktiv/

12. desember – KIWI Lundehaugen

Foto: Kiwi

Under 12. desember finner vi en av hovedsponsorene våre, nemlig KIWI på Lundehaugen som også pryder alle shortsene våre.


KIWI Minipris er en av Norges ledende lavpris dagligvarekjeder. KIWI ble grunnlagt i Hokksund i 1979 av gründerne Tor Kirkeng og Svein Wike. KIWI ledes i dag av Jan Paul Bjørkøy og har servicekontor på Lierstranda, utenfor Drammen. KIWI er en del av NorgesGruppen. Per 2022 har KIWI Minipris over 690 butikker over hele landet.

https://www.facebook.com/kiwi.Lundehaugen

11. desember – Jæren Regnskap

Foto: Jæren Regnskap

Jæren Regnskap har nettopp fornyet sponsoravtalen sin med 3 nye år som vi setter veldig stor pris på. Ble med i 2021.

Jæren Regnskap AS tilbyr små og mellomstore bedrifter personlig oppfølging og kompetanse på regnskapsføring, lønn, edb-løsninger, fakturering, budsjett, årsoppgjør og økonomisk rådgivning. Vi holder til på Klepp, midt mellom Sandnes og Bryne.

https://jaeren-regnskap.no/

10. desember – Hydroscand

Foto: Hydroscand
En av våre nyeste sponsorer som ble med ved en forespørsel fra dem. Veldig kjekt at helt nye firma ønsker å støtte Bogafjell IL selv om det ikke er en direkte link til klubben. Har skilt i hallen.

Hydroscand AS har montert og distribuert slanger og ledningskomponenter i over 40 år og fortsetter å være en desentralisert kundenær organisasjon. Virksomheten i Norge ble grunnlagt den 19. mai i 1978 med et hovedkontor i Oslo sentrum. Også her ekspanderte vi hurtig og måtte snart flytte til bedre og større lokaler. I 2020 flyttet vi for femte gang, til nåværende hovedkontor på 8000 kvadratmeter i Jeksleveien på Frogner. Allerede i 1981 startet vi med den første avdelingen på Jæren. Straks etter startet vi også i Tromsø, etter hvert har dette utviklet seg til å bli 39 avdelinger i Norge. Vi tenker oss en videre utbygging med flere avdelinger for å kunne tilby våre produkter til en stadig større kundekrets.

https://www.hydroscand.no/

10. desember – Kamstål

Foto: Kamstål
Kamstål er en av våre nyere sponsorer som ble med som støttespiller i 2022. Har skilt på øvre bane.

En betongentreprenør og hans leverandør begynte i 2006 å drømme om utvidet bruk av prefabrikkert armering fra fabrikk. Tanken var at entreprenørene skulle kunne gjøre arbeidet sitt raskere, tryggere og avslutte med bedre marginer, samt at man skulle bidra til innovasjon på leverandørsiden – i en bransje som var konservativ og tilbakelent.

Det gikk 9 år fra denne drømmen ble plantet til Kamstål AS ble registrert i Brønnøysundregisteret. I februar 2016 ble Kamstål AS etablert, og planen ble satt ut i live.I dag har Kamstålgruppen maskiner for kapping og bøying, sveising, produksjon av armering på rull, produksjon for armeringskoblinger, robotsveising av søylekorger og bøying av armeringsmatter. Vi har også utvidet programvarer for bedre digital samhandling.

Siden oppstart har det ikke vært noen utfordringer vi har takket nei til. Produktspekteret har vært svært variabelt og bestått i fundamenter, stripefundamenter, heisgruber, pumpekummer, ringmurer, dragere for grunn og i luften, vegger, dekker, balkonger, søyler, rundkjøringer og mye, mye mer.
Ingenting har vært for lite og ingenting for stort.

https://kamstal.no/

9. desember – Helgø Meny Bogafjell

Foto: Helgø Meny Bogafjell

En av de nyeste sponsorene våre og som også har vært sponsor på fotballskolen vår. Også en sponsor som har vært behjelpelig med matvarer når vi har hatt behov for det.

MENYs lidenskap er gode matopplevelser. Vi har stort utvalg, høy kvalitet, masse ferskvarer, fristende måltidsløsninger og matarbeidere med matfaglig kompetanse. Vi gir deg den beste handleopplevelsen!

MENY skal være en motpol til lavpris. Det fordrer at vi er best på utvalg, ferskvarer, matinspirasjon og personlig service. Det fordrer også at vi er opptatt av kvalitet, trender og matfaglig ansatte som kan gi råd og tips. Vi mener at spiser du bedre, så lever du bedre. MENY har over 1100 leverandører og fra 9 000 – 15 000 ulike varer i butikk, avhengig av butikkstørrelse. Vi satser aktivt på lokalmat, og har over 4000 matskatter i vårt sortiment. I dag har vi 185 butikker, nettbutikk og snaue 10.000 ansatte, hvorav nær 1000 har fagbrev innen matfag. I MENY kaller vi de ansatte for matarbeidere.

Besøk oss på Facebook her

8. desember – Gosh Respond

Vår leverandør på utstyr til klubbshop’en der en kan kjøpe alt fra flagg til strømper. De har skilt på øvre bane og har vært med i mange år.

Gosh! Respond er et kreativt team i Rogaland som leverer firmagaver og profilprodukter med logo.

Gosh! Respond har dyktige og innovative ansatte som driver bedriften fremover. De jobber hardt for å sette et positivt avtrykk på miljøet og et godt inntrykk på kundene sine.

Gosh er Norges største og ledende kjede innen leveranse av profilprodukter til bedriftsmarkedet. Siden oppstarten i 2001 har vi ekspandert til 21 forhandlere over hele landet, og er i dag representert i alle de største, norske byene. Vi har internasjonale kontakter og derfor muligheten til å tilby kvalitetsvarer og konkurransedyktige priser på profilprodukter. Vi er en totalleverandør i bransjen med fokus på profilprodukter, firmagaver, giveaways, arbeidsklær, samt skilt og dekor.

https://www.gosh-respond.no/

7. desember – Fram Bolig

Fram Bolig har vært sponsor en del år nå. Først som Husly bolig og de siste to årene som Fram bolig. Skilt i hallen og på øvre bane. Har hjulpet oss med arbeidet med klubbhus som vi holder på med nå.

Fram Bolig utvikler og bygger småskala boligprosjekter på Nord-Jæren.
Vi jobber hardt – hver dag – for skape og bygge unike boliger tilpasset sted og folk.

I et marked som domineres mer og mer av de store utbyggerne ønsker vi å være et forfriskende alternativ der personlig oppfølging, fleksibilitet og skreddersøm står sentralt.

Ingen skal slå oss på skreddersøm og hverdagsglede!

https://www.frambolig.no/

6.desember – Carlsens Elektro Installasjon AS

Foto: Carlsens Elektro Installasjon AS

Carlsens Elektro er en av de nyeste sponsorene våre og finnes både på øvre og nedre bane.
Carlsens Elektro tilbyr også en medlemsfordel hvor medlemmer av Bogafjell IL får 20% rabatt på elektromateriell når man bestiller elektriker.

Carlsens Elektro Installasjon AS ble etablert i 1988, og er en direkte videreføring av Carlsens Elektriske Forretning som ble etablert i 1919.

Carlsens Elektro Installasjon er idag fordelt på 2 avdelinger
Butikk i Holbergs gate 15 Installasjonsavdeling i Daleveien 29

I tillegg har vi faste service-biler i Sirdalen.

Belysning, lysrådgivning, elbil lading, solcelle, service, bolig/leiligheter, nybygg (profesjonelle), industri/automasjon, landbruksinstallasjoner, brannvarslingsanlegg for landbruk, prosjektering, boligkontroll, internkontroll mot næringskunder, brann- og innbruddsalarm, svakstrøm (data, tele)

Ingen oppdrag er for små eller for store.

https://www.cei.no/

5.desember – Intersport Sandnes og Hummel

Foto: Intersport og Hummel

Under luke 5 finner vi Intersport på Sandnes Maxi og Hummel (Assistco)
Begge er kjempestore sponsorer og viktige samarbeidspartnere til Bogafjell IL.

Hummel er klubbens utstyrsleverandør som leveres gjennom Intersport, så denne avtalen er en veldig fin triangel-avtale.

Som en ekstra førjulsgave har Intersport Sandnes handledager for klubbmedlemmer med ekstra gode rabatter 5-7.desember. Mer om dette er sendt direkte til alle medlemmer via Spond.

4.desember – Buggeland Barnehage

Foto: Buggeland Barnehage

En av de som har vært med lengst som sponsor. Mange av de som går i Buggeland barnehage begynner hos oss faktisk før de slutter der. Vi er glad for de aktive ungene vi får overlevert fra Buggeland barnehage. Har skilt på nedre bane der de yngste hos oss trener.

Barnehagen er foreldre-eid og drives med et ideelt ikke-økonomisk formål. Barnehagen drives av eierstyret på vegne av årsmøte som er barnehagens øverste organ.

Barnehagen har totalt 4 avdelinger, to avdelinger er for barn 1-3 år, og to for barn 3-6 år.

3.desember – Brødrene Lie

Foto: Brødrene Lie

En god partner som også har vært sponsor for en fotballskole. Skilt på øvre bane og har vært med siden 2022.

Brødrene Lie er en tradisjonsrik familiebedrift med stolte fagtradisjoner helt tilbake til 1957. De tilbyr et stort utvalg tak- og fasadeprodukter, beslag og takrenner og leverer så vel standardprodukter som etter kundes eget ønske.

I flere år har de også tilbudt ventilasjonssystemer til næringsbygg og privatboliger og har spesialkompetanse på begge felt

Dedikerte fagfolk

Interessen for faget har hele tiden vært en vesentlig del av virksomheten som i dag ledes av andre og tredje generasjon. Sammen med et arbeidslag på godt over førti dedikerte fagfolk, går Brødrene Lie inn i mange ulike prosjekter alt fra enkeltstående boligprosjekter til omfattende utbyggingsprosjekter og næringsbygg.

Vi samarbeider tett med utbyggere og arkitekter over hele landet, men har fortsatt flest oppdrag i Rogaland, der vi både har røttene våre og der vi i 2018 flyttet inn i nye lokaler med tilhørende produksjon og lager på Stangeland i Sandnes.

Les mer om Brødrene Lie her

2.desember – ASKO Rogaland

Foto: Asko Rogaland

ASKO har vært vår leverandør på varer til kiosken i mange år. De har også vært vår sponsor i lang tid, og i tillegg vært sponsor på fotballskolen.

ASKO ROGALAND ligger på Skurve i Gjesdal kommune og er en av Rogalands største bedrifter innen logistikk og transport.

Hvem er vi?

Med hele Rogaland som nedslagsfelt betjener ASKO ROGLAND AS kunder innenfor dagligvare- og serveringsmarkedet. Mesteparten av de varene du handler i KIWI, SPAR, Meny, Joker eller Nærbutikken, de kommer fra oss i ASKO ROGALAND.

ASKO Servering leverer varer, tjenester og rådgivning til kunder i serveringsmarkedet. Her betjener vi kafeer, restauranter, hoteller, kantiner, bensinstasjoner og offentlig virksomhet.

Det er alle våre stolte 240 medarbeidere fra 27 ulike nasjonaliteter som sørger for at dette blir gjennomført fra vårt moderne lager på Skurve i Gjesdal kommune. Her har vi dyktige medarbeidere innenfor marked, kundeservice, varemottak, sammenstilling, plukk, transport, miljøstasjon og administrasjon. Selskapet forventer en omsetning i 2021 på 6 milliarder kroner.

Norsk er vårt arbeidsspråk fordi vi har tro på at når vi snakker godt sammen så får vi også sterke team og et godt arbeidsmiljø. Vi er godkjent lærebedrift og tar hvert år inn lærlinger innenfor lager og transport. Vi tilbyr også arbeidspraksisplasser.

https://asko.no/kontakt-oss/vare-asko-selskap/asko-rogaland-as/

1.desember – Kjosavik Buss

Først ut er Kjosavik Buss som er en trofast samarbeidspartner når vi trenger busser til inn- og utland, enten det er håndball- eller fotballcuper.

Kjosavik Buss startet opp i 2000 med en buss i systemet til Haga Buss i Sandnes. Intensjonen var å kjøre langturer, såvel som lokalturer. Kjøringen besto i alt fra flerdagersturer til lokal kjøring for bl.a. oljeselskapene i distriktet. Kjosavik Buss fulgte med da Haga Buss ble kjøpt av Connex Norge (Veolia Transport), og ikke lenge etterpå byttet vi ut vår Mercedes mot en helt ny Scania Irizar PB, en av de aller første i landet. Oppdragene var som før, bare det at bussen var en del av et solid opplegg hos en stor og seriøs oppdragsgiver.


I 2007 utøket vi vår busspark med enda en ny Irizar PB, som igjen øket året etterpå da vår tredje Irizar PB ankom. På disse to siste busser ble det ansatt sjåfører med meget lang fartstid i Haga Buss.
I 2008 kjøpte vi også en Mercedes Sprinter minibuss, som kan brukes til både lokal- og langturer.

http://www.kjosavik-buss.no/index.htm