Magisk treningsleir for Jenter 14

Siste helgen i januar har 2010-jentene tilbragt på treningsleir. I splitter nye Sira-Kvina Arena på Tonstad, fikk jentene supre treningsforhold på deilig kunstgras i perfekt temperatur for trening. Å få så mye kvalitetstrening i løpet av så få dager gir positive resultater, og det så vi også igjen da Tonstad J15 ble slått hele 5-0 i den avsluttende treningskampen søndag formiddag. Nydelig samspill og fem scoringer gledet både de mange lokale tilskuerne, og de tilreisende trenerne og foreldrene fra Bogafjell.

Men treningsleir handler ikke bare om det sportslige, og denne helgen har samtlige 21 jenter i troppen hatt det veldig kjekt sammen på tur. Fellesmåltider, sosiale aktiviteter, teambuilding og svømming i Tonstadbadet har vært med på å gjøre en allerede positiv og samlende jentegjeng, enda mer sammensveiset. Flest mulig, lengst mulig handler om så mye mer enn fotball – og vi er veldig stolte over det jentene får til sammen både på og av banen.

Bogafjell J14 sender en stor takk til Tonstad idrettslag, og særlig daglig leder Thomas Åbø, som virkelig har lagt til rette for at vi fikk en super helg i Sira Kvina Arena. Alt fra sovesal, kjøkken og sosialt rom, til utlån av fotballutstyr har vært av beste klasse. Fantastisk service i en super hall. Vi har veldig lyst til å komme tilbake neste år!