Bogafjell Fotballakademi tilbyr fotballtreninger på dagtid i ukedager.
Spillerne kommer direkte fra skolen og det vil være voksne tilstede.
Tilbudet gjelder for gutter og jenter fra 2 klasse til 7 klasse.

Akademiet er en fritidsordning med høy sportslig kvalitet. I akademiet skal det legges vekt på at barna skal lære fotball gjennom teori og morsomme praktiske øvelser ute på kunstgresset på Bogafjell. Det vil i hovedsak bli fokus på fotballteknikk, bevegelighet/motorikk/koordinasjon og spillforståelse. Skoleringsplanen på akademiet skal følge Bogafjell ILs eget treningsopplegg for barnefotball.

Ordningen legger til rette for å kunne gjøre lekser for de som ønsker det. Det blir servert et sunt måltid bestående av frukt, brødmat og drikke. Deretter blir det fotballtrening med både teori og praksis.

Det kan være verdt å merke seg at fotballakademiet er for alle, men er best egnet for gutter og jenter med stor interesse for fotball. Akademiet vil skille seg litt fra en vanlig FFO ved at det vil ligge en mer akademisk fotballopplæring i grunn.

Akademiet legges opp med faste dager for forskjellige kull og man kan velge mellom 1, 2, 3 eller 4 dager pr.uke.

Tirsdag er for 2.-4. klasse og onsdag er for 5.-7. klasse. Mandag, torsdag og fredag er åpent for alle klasser, men på torsdager er det for øyeblikket bare jenter som går. Det legges opp til at lagstreningene ikke kommer på samme dag som Akademitreningene så langt det lar seg gjøre.

Fotballakademiet betales forskuddsvis etter følgende satser:

1 dag pr. uke (20%)Kr.600 pr.mnd
2 dager pr. uke (40%)Kr. 1100 pr. mnd
3 dager pr. uke (60%)Kr. 1600 pr.mnd
4 dager pr. uke (80%)Kr. 2000 pr.mnd

Fotballakademiet gir rett til skattefradrag på lik linje med vanlig SFO.
Det betales noe mindre de månedene med ukesferier i. som f.eks. vinter- og høst-ferie.

Akademiet følger skoleruten, men har også åpent i enkelte ferier og planleggingsdager. Da er det åpnet fra kl. 08.00-14.00. Det kommer egen informasjon om de feriene det gjelder, og det er egen påmelding for slike dager og ferier. Det er helt stengt i påskeferien, juleferien og 4-5 uker i juli.

SPØRSMÅL/HENVENDELSE

Evt. spørsmål vedrørende ordningen eller dette skjemaet sendes til akademiet@bogafjellil.no