Bogafjell IL har inngått samarbeid med Mudo Gym, noe som gir en stor medlemsfordel til alle medlemme våre.

Mudo Gym åpnet 800 kvadratmeter flunkende nytt treningsenter på Amfi Vågen lørdag 15.januar.

Mudo er et treningssenter for hele familien hvor barn helt ned til 5 års alder kan trene i deres spesialiserte gruppetimer (Mudo Tiger og Kickboksing JR). Her skiller Mudo seg ut sammenlignet med andre aktører og deres kampsport inspirerte timer for barn og junior er et veldig godt supplement til ballidrett. Dette spesielt med tanke på skadeforebygging og allsidighet som man kan dra nytte av i idretten sin.

Fra 15 års alder så kan trene uten voksne, og man benytte seg av gymmet som vanlig og delta på andre gruppetimer som er Crosstraining, Fitnessboksing, Yoga, Kickboksing og Taekwondo. Mudo har ellers godt utdannede instruktører og personlige trenere.

Medlemsfordel

Som medlem i Bogafjell IL får man en evighetspris på alle enkeltmedlemskap til kun 299/mnd (pluss årsavgift kr. 360 pr år)

(Ordinærpris for komplette medlemskap er 699/mnd, så opptil 60% rabatt)

Det samme tilbudet er tilgjengelig for familiemedlemmer av utøvere i Bogafjell IL, kun 299 pr.mnd for fullt medlemsskap!!

Mudo tilbyr også familiemedlemskap hvor alle i husstanden kan trene under samme medlemskap. Her tilbys 15% rabatt, så 1019,- pr måned. Så dersom man er 4 eller fler i familien som vll tegne medlemsskap så vil dette alternativet lønne seg.

Mudo har ingen bindingstid og kun en mnd oppsigelsestid. Det er 2 timer gratis parkering i 4.etg av Amfi Vågen hvor vi er i 1.etg. (gamle lokalene til vinmonopolet).
Åpningstider er mellom 05-23 alle dager i året og inngang med medlemskort.

I tillegg til medlemsfordelen innebærer samarbeidsavtalen at vi kan bruke Mudo til foredrag innenfor ernæring, trening, skadeforebygging osv.Lagene vil også få gode priser på egne fellesøkter hos Mudo med ulikt fokus rettet mot enkelte lag, aldersgrupper eller lignende.

For mer informasjon besøk http://mudogym.no/sandnes

Hvordan bli medlem gjennom klubbavtalen?

For å benytte dette tilbudet må dere melde dere inn via denne linken.
https://mudogym.ibooking.no/?page=signup_studio_landing&tilbud=2001