17. april 2024

Lagnyheter
News article image

Randaberg Arena søndag 4.november 09:00

Bogafjell J14-2 - Bryne J14Resultat: 1-4 (0-1)Mål: 0-1 (34) Bryne, 0-2 (37) Bryne , 0-3 (44) Bryne , 0-4 (63) Bryne , 1-4 (64) Ingvild

Først av alt må vi gratulere Bryne med en fortjent seier. De vant først og fremst fordi de løp mer enn oss uten ball. De var mye mer bevegelige og ofret seg i hver duell.Nå det er sagt så er Bryne ett meget godt 2.divisjonslag. De vant 9 av 9 seriekamper i høst. De trakk sitt lag fra 1.divisjon akkurat i det sesongen startet i april. De har slått ut sterke motstandere som Bjerkreim og Vardeneset på sin vei til finalen. Vi hadde nok en billigere reise.

Kampen var ganske jevn i første omgang. Bryne med mest ball og 3 store sjanser. Marta hadde to veldig gode redninger som holdt oss inne i kampen. Vi hadde en stor sjanse ved Lea etter at Andrine spilte en nøyaktig gjennombruddspasning langs bakken som satte Lea alene med keeper. Hadde vi satt 1-0 der så hadde vi stresset Bryne. Ledermålet til Bryne kom etter litt dårlige klareringer i vårt forsvar der Bryne stod høyt og presset oss. Litt tøffere duellspill der kunne ha gitt oss uavgjort til pause i stedet.

Utover i andre omgang tar Bryne fullstendig over. Vi snakker for lite - vi tar ikke ansvar mht 1.F. Men alt er ikke bare sorgen. Marthe hentet ballen i eget forsvar og løp over halve banen og avsluttet med hardt skudd like utenfor mål. Vi fikk også til noen fine innlegg der kun skamtøffe Jærjenter akkurat klarte å rydde unna. Til slutt fikk vi ett trøstemål ved Ingvild. Like etter var Lea bare en skostørrelse fra å sette 2-4. Synd med den etter ett flott angrep.

Alt i alt en ok kamp av våre med tanke på at vårt lag 2 til daglig spiller på liten bane. Nå i høst har vi fått spille 3 tøffe kamper i OBOS (hadde walk over en runde). Dette gir god læring.

Bryne stakkar har alltid blitt utslått i kvart og semi i cupene de har deltatt i, så endelig fikk de løfte en pokal.