Fantastisk seriegull til J14

17. april 2024

Lagnyheter
News article image

Det var duket for ren seriefinale og en thrilleravslutning av det heftigste slaget da J14 dro til Bryne mandag. Forutsetningene var klare: Bryne måtte vinne for å snike seg ett poeng foran og ta gullet, mens det for Bogafjell ville være tilstrekkelig med uavgjort.

Tempoet i kampen var skyhøyt, og begge lagene ga absolutt alt for å gå seirende ut av toppoppgjøret. Vi hadde relativt grei kontroll på begivenhetene og ledet 2-1 til pause etter scoringer av Pia Dørheim og Nora Berland. Det ble likevel høynervøst da hjemmelaget først banket inn et meget velplassert frispark, for så å gjøre 3-2 på straffespark kort tid etter. Vi måtte jage utligning!

Euforien da Nora hamret inn det helt avgjørende 3-3-målet lar seg ikke beskrive med ord. Ellevilt. De resterende 20 minuttene av kampen var en skikkelig påkjenning for både trenerteam og de smått fantastiske 200 (!) tilskuerne. Superjentene våre stod løpet ut, blødde for drakta og la ned en heroisk innsats. Da dommerfløyta omsider sendte ut sin siste tone for kvelden, fikk samtlige Bogafjell-hjerter kjenne på følelser som man kun får gleden av å oppleve noen ytterst få ganger i livet. Gullhatter, pyro, sang, dans, bakst, skrik og skrål, gledestårer, heftige omfavnelser og bare pur glede. Vi er seriemestere i 1. divisjon med pene 65-17 i målforskjell!

Dermed blir også kampsesongen utvidet med to uker. Søndag 20. november kl. 1400 møter vi nemlig Stord i KM-finale i Randaberg Arena. Kampen sendes også på direktesport.no. Vi gleder oss veldig, håper igjen på massiv støtte fra tribunene, og har muligheten til å krone en allerede super sesong med et ettertraktet trofé!

Så nevner vi til slutt at jentene også gikk helt til topps i 3. divisjon. 2022 har med andre ord vært en eneste lang opptur, og vi er enda ikke ferdige.