Gutter 2006 på pokaljakt til Egersund

17. april 2024

Lagnyheter
News article image

10 Februar reiste 29 Bogafjell gutter ned til Egersund for å delta på turnering i «okka by» s nye flotte innendørshall. Vi hadde lånt 3 gutter av 2007 til denne turneringen slik vi kunne stille med 3 lag. Da ville alle få mye spilletid.

Etter 3 innledende kamper på hvert lag så viste deg seg at alle 3 lagene gikk videre til A sluttspillet.Alle 3 lagene vant sin kvartfinale og det var duket for semifinale for 3 lag i semifinale.Da måtte 2 lag spille mot hverandre og det ble en spennende kamp som gikk til straffespark konkurranse.Det 3 laget tapte sin semi-finale og dermed ble det igjen internt møte mellom2 Bogafjell lag i Bronsefinalen.Bronsefinalen ble veldig jevn men måtte jo ende med Bogafjell seier.

Finalen ble et tett og spennende oppgjør mot Egersund. Også denne kampen gikk til straffespark konkurranse.3 staffer der Bogafjell satte alle sine 3 mens Egersund misset på et staffe.

Dermed endte helga med 1.– 3. og 4 plass.2 flotte pokaler med hjem i skapet. Mange flotte prestasjoner, glade spillere og stolte foreldre.

Ikke minst er trenerteamet fornøyd med at alle fikk oppleve å spille kamper som betydde og at spillerne viste at vi er best når det gjelder.En veldig viktig egenskap i all idrett.