Foto: Daniel Skutle Ulloa – Sandnesposten

Arild har tidligere vært ansatt i 50% stilling ved fotballakademiet og 10% som sponsoransvarlig. Han kommer til å fortsette i 50% stilling ved akademiet.
Vi ønsker nå å profesjonalisere sponsorarbeidet og ansetter derfor Arild også i en 50% stilling som Salg- og Markedsansvarlig.

Både daglig leder Arild Sværen og et samlet hovedstyre er veldig fornøyd med å ha fått utvidet avtalen med Ravndal og vi ser frem til sette salg- og markedsarbeidet i system, noe som både vil profesjonalisere måten klubben blir drevet på, samtidig som vi selvfølgelig også ser frem til økte sponsorinntekter.

Sandnesposten har også fanget interesse i vår nyeste ansettelse og skriver følgende i dagens utgave:


Faksimile fra Sandnesposten.no 11.november 2019 (Daniel Skutle Ulloa)

Arild Ravndal trer inn i full stilling i Bogafjell IL

Arild Ravndal er kanskje mest kjent for å ha sendt Viking tilbake til Eliteserien i 1988, etter å ha tatt det avgjørende straffesparket.

Nå skal den tidligere Viking-legenden inn i en fulltidsstilling Bogafjell IL. Der skal han jobbe i akademiet og som sponsoransvarlig.

– Dette gleder jeg meg veldig til. Jeg har tidligere hatt en 60-prosentsstilling i klubben, så nå har vi kommet til enighet om en fulltidsstilling. Oppgaven min blir å jobbe i akademiet med de unge spillerne og å profesjonalisere sponsorarbeidet. Bogafjell IL er en stor klubb med mange fotball- og håndballag. Jeg trives veldig godt i denne klubben, og ser frem til et videre godt samarbeid med daglig leder Arild Sværen.

– Hva kan du bidra med i Bogafjell IL?

– Jeg har jo trent et par lag før, så jeg har jo litt erfaring, sier Ravndal til Sandnesposten.

Fornøyd daglig leder

Arild Sværen skryter av jobben Ravndal har gjort i klubben, og legger samtidig til at det er godt å få inn en ekstra mann i en fulltidsstilling.

– Det er godt at vi har blitt enige. Det viktigste for oss var at han ble værende i klubben. Han er veldig flink med unge og han kan fotball. Det er bra å få inn en mann til i fulltidsstilling, det gjør at noen kan ta over for meg når jeg er på ferie osv, sier Sværen.