Bogafjell IL er et ungt idrettslag. Samtidig er vi i sterk vekst. Et idrettslag er en viktig aktør i livene våre. Derfor er det viktig at vi, menneskene som utgjør idrettslaget, er bevisst på denne viktige rollen. Vi står for noe positivt. Vi vet at for mange barn og unge gjør vi en forskjell. Kanskje er det ukas høydepunkt for mange å komme på trening, møte lagkamerater, få ros av treneren? Kanskje er det denne arenaen du kjenner på mest mestring.

Vi voksne i idrettslaget er rollemodeller og må være bevisst på dette. Det du som voksen sier og gjør, legger barna og ungdommene merke til. Det samme gjelder det vi ikke gjør. Kjefter du på dommeren? Er du ufin mot motstanderen? Snakker du uvennlig til en av spillerne? Eller gir du dommeren ros? Snakker du godt om motstanderen? Viser du til spillerne på laget ditt at alle er velkomne på laget?

Håndballsesongen er godt i gang og fotballsesongen nærmer seg med stormskritt.
Da er det greit å ta et lite pust i bakken, se seg i speilet og tenke over hva vi gjør, og hvorfor vi gjør det. Det gjelder både trenere, lagledere, foreldre, spillere og alle andre som i en eller annen form representerer klubben.

Mens du tar et lite pust i bakken kan du gjerne lese gjennom verdiheftet til Bogafjell IL.


Lykke til med sesongen!

HÅND I HÅND – MOT NYE MÅL