Klokken 18:30 møtes fjorårets kretsmester i J15 klassen, Sandnes Ulf og sølvvinnere Bogafjell til kamp i Kvia-Serien. Begge lag stiller med troppen de skal spille NM kvalik J16.

Det er dessverre svært lenge siden vi klarte å vinne over vår «fiende» – nå er det på tide. Kom og se flinke og dedikerte jenter spille treningskamp.

Bogafjell tar imot Forus & Gausel J16 fredag 6.mars kl.17:00 på Bogafjellbanen. Dette er kvartfinale i NM kvalik Rogaland. Vinneren av kvalik er kvalifisert for 1.runde NM. Taper av finale kvalik får møte taper finale kvalik i Hordaland.

 

NFF Rogaland har satt opp følgende kvartfinaler:

 

Jenter 16 år

Påmeldte lag spiller cup om én plass i NM-sluttspillet. Vinner av finalen går til NM. Laget som taper finalen spiller kvalifisering mot lag fra Hordaland om én ledig plass.

Kampoppsett kvartfinaler:
Staal Jørpeland – Viking*
Vardeneset – Haugar
Sandnes Ulf – Klepp*
Bogafjell – Forus og Gausel

*NFF Rogaland har mottatt en klage på dette oppsett. Kan være at det blir forandring på kampene som innbefatter SULF og Staal.

Kvartfinalene skal spilles innen 1. mars. Vinnerne av kvartfinalene møtes i semifinaler, som spilles innen 1. april. Vinnerne av semifinalene møtes i finale, som skal spilles innen 10. mai.