Bogafjell IL er tuftet på dugnad, og alle de flotte voksne lederne våre bruker en stor del av sin fritid på gratisarbeid for fellesskapet. Mange finner man i hallen eller på fotballbanen, og ofte føler man nesten at man ser de samme trenerne på anlegget til alle døgnets tider og man lurer på om alle har meldt flytting til et stort bo-kollektiv i Lyngholen 5. Noen finner man på hjemmekontoret når de setter opp lag, kaller inn til trening, eller passer på at alle har et sete i en bil når de skal på kamp på Nærbø. Vi har også en flott gjeng i gymsalen på Buggeland som gir aktivitetstilbud for de aller minste opp til de blir 6 år. I tillegg har vi masse andre folk i kulissene som passer på at lagene får bestilt utstyr eller drakter, eller at det finnes folk og varer i kioskene når det er aktivitet på anlegget. Vi har noen som passer på at alle trenere har gyldig politiattest, og vi har noen som passer på at det rekutteres nye dommere. Vi har også masse gode folk i styret og utvalg som sitter og tar masse beslutninger. Kanskje ikke alle er like behagelige, men alltid til det beste for klubben for øyet.

Alt i alt har vi så uendelig mange vi er så uendelig takknemmelig for, og vi håper virkelig at både medlemmer og foresatte viser den takknemmeligheten dere fortjener, for uten dere hadde utfallet vært veldig enkelt. Vi hadde ikke hatt noe klubb.

Bogafjell IL bytter i disse dager utstyrsleverandør fra Adidas til Hummel, og selv om alt utstyr og klær utenom kampdrakten fremdeles vil være fullt brukbart kanskje i flere år fremover så har styret i Bogafjell IL bestemt at vi ønsker å gi alle trenere og lagleder et ørlite «takk for hjelpen» i form av et gavekort som dere kan bruke på den nye Bogafjell-kolleksjonen fra Hummel. Gavekortet er på kr.1000 på veiledende utsalgspris og dere vil snart få en egen melding via Spond med mer informasjon om hvordan dette gjennomføres.

I mellomtiden ønsker styret i klubben og en samlet medlemsmasse med foresatte å takke dere for alt dere legger ned av tid og ressurser for å drive klubben fremover.

HÅND I HÅND – MOT NYE MÅL