Tro det eller ei, men i år er det 20 år siden, og klubben har vokst til å bli en av de aller største klubbene i distriktet med over 1100 medlemmer, 79 påmeldte fotballag, 28 håndballag, spreke basketdamer og en haug lekne barn på barnetrimmen.

Vi satser på at til høsten har verden kommet tilbake til normalen og da har vi lyst å feire medlemmene, trenerne, dommerne, utvalgene, foreldrene, samholdet, samspillet, kameratskapet, vennskapet og klubben vi alle er så glad i.

For å få til dette er vi helt avhengig av å få med oss en gjeng som kan planlegge og arrangere, og det er der vi er nå. Akkurat nå vet vi ikke helt hva vi trenger, så for å gjøre det helt enkelt,- hvis du har noe du kan bidra med i forbindelse med 20-årsjubileumet så må du melde deg. Vi trenger hvertfall alle med kreativitet, handlekraft, koordineringsevner, gode kontakter og mange andre.

Tanken foreløpig er å samle sammen masse navn og få satt i sammen en komitè som kan jobbe videre med idèer og forslag og legge opp til at jubileumet kan gjennomføres på en god måte.
Foreløpig er det ingen begrensninger, kun muligheter.

Kjenner du noen som du tror har noe å bidra med, så gi oss gjerne beskjed om dette også.

Ta kontakt på jubileum@bogafjellil.no