Skuffelsen var enorm for jentene på 11-årslaget da drømmen om Lyngdal cup ble knust av korona for andre år på rad. Vi hadde fått garantier fra Lyngdal om at i år skulle det skje, og derfor gledet vi oss ekstra mye. 

Men da avlysningen kom, hadde vi litt hell i uhell. I Korshamn fikk vi låne et perfekt grendehus med fotballbane rett utenfor døren, og da lå alt til rette for en kjekk fotballhelg. På fredagen møtte vi Lyngdal og Mandalskameratene til en miniturnering i Lyngdal. Lørdag dro vi i badeland, før vi hadde en knallkjekk Mesternes mester-aktivitet, felles grillkveld med mange foreldre og søsken som ferierte i området, og quiz til kvelds.

Søndagens kjekke treningsøkt var kanskje den beste hittil i år, så hvis jentene holder samme intensitet og innsats i høst, er det mange motstandere som må stå tidlig opp for å matche oss. 

Vi fikk en kjempefin opplevelse sammen. Det er veldig kjekt for oss voksne å se hvor sammensveiset jentene er, og hvordan de inkluderer hverandre i fellesaktiviteter på tvers av ulike skoler og klasser. Men neste år – da må det være vår tur til å reise på turnering!