Bogafjell J17 – Sædalen/Fana J17 6-0 (2-0)

Mål: Ella Rosland Espeland 4, Ingrid Sigurdsen og Jade Linèa Dunn.

Dommer: Tom Inge Håland, Falkeid. Meget god. Brukte fordelsparagrafen helt riktig.

 

Laget:

Jensine Lima, Jade L Dunn, Ingrid Sigurdsen, Lisa Gjesteland Finnesand (K), Amalie L. Mæland, Marthe Sørbø, Nora Ravndal, Selina Bolme, Sina Wittenberg Nordbø, Ane Berland, Ella Rosland Espeland, Lisa Klungtveit, Andrea Ommang og Cassandra Moberg.

 

Støtteapparat/trenere. Harald Ommang, Terje Ravndal, Bjørn Berland, Ove Espeland og Sven Erik Nordbø

 

Bogafjell J17 som består av en fin blanding av jenter født i 2005 og 2004, har som mange andre klubber mistet en del spillere, Ikke nødvendigvis kun pga covid, men rett og slett den alder med videregående skole/jobb/kjærest/treningsstudio.

Derfor var det herlig å kunne gå videre i denne turnering som blir kalt "uoffisielt NM". Innledningsvis så var Klepp J17, Randaberg J17 og Bogafjell J17 i den lokale puljen. Klepp og Bogafjell gikk videre som nummer 1 og 2 i puljen. Kampen dem imellom endte 1-1.

Klepp møtte Askøy på Stord i sist uke og måtte da takke for seg. Bogafjell kanskje litt heldigere med trekning og møtte her Sædalen/Fana. Ett lag som Klepp for øvrig slo 1-0 i finalen Bergen-Cup i august.

Kampen på Grinde viste ganske fort at Bogafjell var hakket kvassere. Alle var på fra første spark. Sædalen/Fana bestod nok for det meste med spillere ett år yngre. 05/06 mens Bogafjell er 04/05.

Det tok sin tid før spissen Ella Rosland Espeland fikk satt sitt første av 4 mål. 2-0 til pause der midtbanen til Bogafjell vant den viktige krigen på midten.

Etter hvilen med 3 friske spillere inn så ble det spill mot ett mål. Sædalen/Fana var helt tomme etter en time. Solid gjennomført av Bogafjell-jentene.

 

 

Nå blir det ekstra gøy. Lørdag 3.oktober blir det kvartfinale på Fredrikstad Stadion mot FFK J17. Blir kjekt å endelig reise igjen.

 

Sluttspill/semifinalehelg/finaler foregår i Gjøvik 16-17.oktober.