William, Marcus, Elliot og Ole som alle spiller på G16 lagene til Bogafjell og Noah som spilte med dem i fjor er veldig fornøyde med å få være med på dette.

Bogafjell IL er stolte av at hele 5 spillere fra G2006 kullet på Bogafjell er tatt ut til å måle krefter mot de beste 15 åringene i landet. Denne helgen er det stor mulighet for å se flere av de som i fremtiden skal spille i Tippeligaen og OBOS serien. Kanskje til og med på landslaget med flagget på brystet og ute i det store utlandet.

De skal spille mot lag som blant annet Brann, Start, Bodø Glimt, Viking og Bryne.

Treneren til gutta sier at selv om de er veldig forskjellige spillere så er det en ting som de har til felles. De har vært og er veldig flinke til å møte på treninger og drive egentrening. Jeg er sikker på at de har over 90% oppmøte i snitt på alle treninger de 6 siste årene. Dette er nøkkelen til å bli en god fotball spiller. Det skal bli spennende å følge de 5 guttene i helga og videre fremover sier trener Ole Petter.

Alle 5 guttene håper at flest mulig fra Bogafjell vil komme å se på dem og heie de frem til gode prestasjoner. Kampene spilles på Sandnes Stadion og Østerhus Area 2 og 3 oktober.

Har du ikke mulighet for å se på stadion kan kampene og mer info ses på https://www.facebook.com/events/542456016983615