Publikum fikk se en underholdende og kjekk kamp i kveld. Vidar var forhåndsfavoritt og stod uten tap i serien og Bogafjell som i tillegg var uten keeper hadde nok ikke de beste oddsene hos bookmakerne før kampen. Cato Bore, til vanlig midtbane meldte seg frivillig til å vokte buret for første gang denne kampen da fast keeper var skadet. 

Kampen startet bra og Bogafjell tok ledelse allerede etter 5min etter er flott mål av Elias Mortensen. Bogafjell fortsatte det gode spillet, men så fikk Mats Idland et noe billig rødt kort etter en takling i det 25min. Dette så ut til kunne bli tøft. 

Vidar presset på , keeper Cato storspilte og måtte ut i full strekk mer enn en gang. Skulle dette holde inn til pause? Det skulle det og i det 45 min satt Vetle Mikalsen 2-0 rett før pause.

I andre omgang foregikk det meste på Bogafjell sin halvdel. Vidar presset på, men forsvaret storspilte i dag og de få ballen som gikk forbi dem tok keeper. Dette så ut til å gå veien,  men så fikk Vidar straffe 15min før slutt. Skulle det snu nå? 

Nei, keeper Cato reddet straffen og Bogafjell greide å ri seieren i land til stor jubel fra spillere og publikum.  Sterk lagseier der alle både på og benken bidro sterkt i dag.  For en flott gjeng!!