Det har jammen vært litt av en reise.
Vi er nå nesten 1200 medlemmer med 430 jenter og 490 gutter + rundt 250 fantastiske trenere

Vi er et fremoverlendt idrettslag som står i front og som ofte blir trukket frem som et godt eksempel.
Vi har en enormt imponerende kultur i klubben hvor alle trekker i samme retning og hvor vi står samlet rundt den visjonen vår "Hånd-i-hånd mot nye mål" og ikke minst at alt vi gjør er forankret i klubbens verdier STOLTHET - ENGASJEMENT - INKLUDERING - UTVIKLING - GLEDE

De neste årene vil også være veldig spennende for klubben. Vi nærmer oss veldig snart en ferdig presentasjon for det som kanskje kan bli klubbens nye klubbhus. I tillegg jobbes det med et prosjekt for å få byttet lys på nedre bane. Banedekke på nedre bane står også på to-do listen. Vi har også fått startet opp ungdomsrådet som allerede har begynt å fylle på med masse gode idèer for hvordan klubben kan se ut i fremtiden.

Som seg hør og bør når man fyller 20 år, så er planen også å ha et større arrangement for alle medlemmer, men på grunn av koronasituasjonen, og at det ville vært lettere å fylle året på våren enn på høsten så har arrangementkomitèen valgt å utsette feiringen til nyåret. Mer info kommer.


I mellomtiden ønsker vi å benytte anledningen til å takke alle medlemmer, ansatte og ikke minst alle frivillige for den uunværlige jobben dere gjør for klubben. Det er lett å ta ting for gitt, og setninger som "uten dere - ingen klubb" kan være flåsete, men allikevel så er det akkurat slik det er, så pass på å gi trenerne litt ekstra ros og oppmerksomhet idag!

 

Se også gjerne denne lille koselige filmsnutten