HanaCup er en flott turnering, med «full pakke» Jentene og dommere blir presentert for publikum før kamp, det er speaker og spilles musikk under kampen, ved skåringer, utvisinigner og ved straffer. Det kåres «banens profil» på begge lag under alle kampene. Og ikke minst får alle lag alltid litt tid til oppvarming på banen.

Bogafjell hadde med seg J2006 som var delt inn i 2 lag. Etter innledende gruppespill på lørdagen, viste resultatene at vi hadde 4 seirer og 2 tap. Det ville si at vi var klare for både A og B sluttspillet på søndagen.

B- sluttspillet begynte med 1/4 finale, som vi vinner med knappest mulig margin. 1 mål!

1/2 finalen blir igjen en jevn kamp som til slutt går til Sudden death, Bogafjell vinner droppen, spillet bølger litt frem og tilbake før vi til slutt klare å sette ballen i mål. Det fører til fantastiske gledesscener i Hanahallen, og en del tårevåte øyne både på tribune og på benk

Finalen i B-sluttspillet er en jevn kamp der Bogafjell drar fra på slutten og når sluttsignalet går, så vinner vi med 3 mål.

A-sluttspillet begynner også rett i 1/4 finalen, vi ligger under med 1 og 2 mål hele kampen. Når det nærmer seg slutten av kampen, ligger vi under med 1 mål og har fått frikast. Tiden går ut, og vi setter ballen i mål på direkte frikast, dermed sikrer vi oss Sudden death også her. Vi vinner droppen og setter ballen i mål i første angrep. Igjen, magiske gledesscener på banen, og en del tårevåte øyne både på tribune og på benk

1/2 finalen ligger vi igjen under, når det gjenstår 3 minutt av kampen, ligger vi bak med 1 mål. Jentene viser en fantastisk innsats og snur kampen, og vi går av banen med en 2 målsseier.

Finalen er en jevn kamp, der jentene jobber godt, men vi taper med 4 mål til slutt.

Helgen oppsummert 9 seirer 3 tap.

Vinner B-sluttspill, 2 plass i A-sluttspill

Det har vært en helg med masse følelser, innsats , lagånd. Snått og tårer og jenter som spiller med hjerte langt utpå drakten.

Vi gleder oss til fortsettelsen!!