Vi har nå også fått på plass en veldig god samarbeidsavtale med klinikk ProAktiv på Bogafjell

Avtalen med ProAktiv på Bogafjellsenteret gir oss først og fremst tilgang på enormt masse kunnskap innen skadeforebygging i tillegg til en god støttepartner ved undersøkelse, behandling og opptrening i forbindelse med skade.

Avtalen er at ProAktiv skal bidra med sin kompetanse på temakvelder for trenere og støtteapparat i tillegg til å være en utøvende partner når skaden først har inntruffet.
Vi kommer også til å se på muligheten for å organisere ulike treningsgrupper med ulik basistrening for spillere som er ute med skade.

I tillegg til at medlemmer av Bogafjell IL får prioritert tilgang til undersøkelse og behandling vil også hele hustanden få 10% rabatt på undersøkelser og behandlinger på klinikken.

Les mer om forebygging, førstehjelp og behandling av idrettsskader, og hvordan samarbeidet med ProAktiv vil hjelpe oss i dette arbeidet her. Klinikk proAktiv har også åpnet et nytt flott velutstyrt treningssenter (proAktiv Trening). Treningssenteret er åpent for alle og er åpent alle dager fra 0500 – 2300. Treningssenteret ligger på Bogafjellsenteret og har samme inngang som Klinikk proAktiv.  Treningssenteret er tilknyttet fagpersoner med høykompetanse innen trening. Spesielt mot Bogafjell IL ønsker de å være et kompetansesenter innen skadeforebyggende trenings samt prestasjonsfremmende trening. Fordi som ønsker treningsveiledning – så er det bare å henvende seg til Klinikk proAktiv.  På proAktiv trening sin hjemmeside www.proaktivtrening.no kan dere få mer informasjon (kommer mer tekst og bilder etterhvert). Alle utøvere i klubben samt støtteapparat får 10 % rabatt på prisene – bruk linken som ligger ved Senteret tilbyr selvsagt gratis prøvetime 

https://portal.boostsystem.no/proaktiv/member/?departmentId=3470&membershipId=1635 
(link til rabatt, gjelder utøvere/støtteapparat)